Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Μπαλάκια τένις Prince Championship New - 4B

10,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,40 € Αποταμιεύετε 16 %
Κωδικός προϊόντος: 7G240280
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Prince Championship New - 4B

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 18 τεμ. 7,90 €
8,40 € Prince Championship New - 4B
    ST85293
Πρωτάθλημα πρίγκιπα Νέο - 4B Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του επαγγελματικού παιχνιδιού με τις...Περισσότερο

Πρωτάθλημα πρίγκιπα Νέο - 4B

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του επαγγελματικού παιχνιδιού με τις μπάλες τένις Prince Championship New - 4B, την κορυφαία επιλογή σας για υψηλές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και απαράμιλλη ποιότητα. Ειδικά σχεδιασμένες για σκληρά γήπεδα, αφήστε κάθε αναπήδηση να αυξήσει τη συγκίνηση του παιχνιδιού σας.

Με την πιστοποίηση των αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων ITF και USTA, οι μπάλες τένις Prince Championship New - 4B αντιπροσωπεύουν τα πρότυπα πρωταθλητισμού και την επαγγελματική ποιότητα.

Με εξαιρετική ανθεκτικότητα, αυτές οι μπάλες τένις έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν ακόμα και στα πιο έντονα χτυπήματα. Διατηρούν την αναπήδηση, το σπιν και την ταχύτητά τους για παρατεταμένο παιχνίδι, προσφέροντάς σας σταθερή απόδοση από το πρώτο σερβίς μέχρι το match point.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μπαλών τένις Prince Championship New - 4B τις καθιστούν ιδανικές για σκληρές επιφάνειες γηπέδων. Απολαύστε την ανώτερη αναπήδηση, την ταχύτητα και τη βέλτιστη παικτικότητα, εξασφαλίζοντας σταθερό κράτημα και ακριβή έλεγχο σε κάθε σκληρό γήπεδο.

Κωδικός προϊόντος ST85293
Κωδικός κατασκευαστή: 7G240280
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 4
Τύπος μπάλας: υπό πίεση
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.