Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ρακέτα Padel Pro's Pro Challenger

88,90 €
Κωδικός προϊόντος: X110
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Pro's Pro Challenger

88,90 € Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - Απελευθερώστε τον πρωταθλητή από μέσα σας Σχετικά με τη ρακέτα Padel...Περισσότερο

Pro's Pro Challenger - Απελευθερώστε τον πρωταθλητή από μέσα σας

Σχετικά με τη ρακέτα Padel Pro's Pro Challenger

Αν αναζητάτε ένα βέλτιστο μείγμα δύναμης και άνεσης, ξεκινήστε ή ενισχύστε το αθλητικό σας ταξίδι με τη ρακέτα Pro's Pro Challenger Padel Racket. Αυτή η ρακέτα, που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε παίκτες αναψυχής, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια ικανοποιητική εμπειρία παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοσή σας, κάθε φορά.

Υλικό κατασκευής υψηλής πυκνότητας

Η Pro's Pro Challenger είναι κατασκευασμένη από αξιόπιστα υλικά άνθρακα και fiberglass. Αγκαλιάζοντας τη δύναμη των ανθρακονήματα, το πλαίσιο εξασφαλίζει σταθερό και απορροφητικό παιχνίδι με κραδασμούς. Εν τω μεταξύ, το στρώμα fiberglass ανεβάζει την ανθεκτικότητά του και παρέχει πρόσθετη ευελιξία.

Περιλαμβάνεται ιμάντας καρπού

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους παίκτες του Padel είναι ο προστατευτικός ιμάντας καρπού που περιλαμβάνεται στην Pro's Pro Challenger. Αυτό το χαρακτηριστικό θα διασφαλίσει ότι διατηρείτε τον έλεγχο της ρακέτας σας ανά πάσα στιγμή, ακόμη και κατά τη διάρκεια στιγμών παιχνιδιού υψηλής έντασης, εξασφαλίζοντας τόσο την ασφάλεια όσο και την αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Εκλεπτυσμένος μαύρος σχεδιασμός

Αρθρωμένη σε ένα αριστοκρατικό, αδιαπραγμάτευτο μαύρο χρώμα, η Pro's Pro Challenger απηχεί σκληρότητα και φινέτσα. Διατηρώντας υψηλή λειτουργικότητα, η αισθητική της ρακέτας προσελκύει σίγουρα τα βλέμματα των ενθουσιωδών αντιπάλων, προσθέτοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στο παιχνίδι σας.

Κωδικός προϊόντος ST87765
Κωδικός κατασκευαστή: X110
Υλικό: γυαλιά ίνα άνθρακα
Κάλυμμα: όχι
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.