Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Βάρη Schildkröt Vinyl Dumbbels 0,5 kg 2P - green

12,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

9,40 € Αποταμιεύετε 22 %
Κωδικός προϊόντος: 960004
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Schildkröt Vinyl Dumbbels 0,5 kg 2P - green

9,40 € Schildkröt Vinyl Dumbbels 0,5 kg 2P - green
    ST79724
Ενισχύστε την προπόνησή σας με τους αλτήρες Schildkröt 0,5 kg 2P - Πράσινο Αναβαθμίστε το...Περισσότερο

Ενισχύστε την προπόνησή σας με τους αλτήρες Schildkröt 0,5 kg 2P - Πράσινο

Αναβαθμίστε το προπονητικό σας πρόγραμμα με τα βαράκια Vinyl Schildkröt 0,5 kg 2P - Πράσινο - ένα αξεσουάρ που έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει ένα στοιχείο προπόνησης δύναμης στη ρουτίνα προπόνησής σας, μεγιστοποιώντας την απόδοσή σας στο γήπεδο του τένις.

Σχεδιασμός υψηλής ποιότητας

Αυτοί οι αλτήρες της Schildkröt είναι συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας. Σχεδιασμένοι με τη χρήση ανθεκτικών υλικών, μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες των τακτικών προπονήσεών σας, ενώ παρέχουν σταθερό και άνετο κράτημα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο επίπονων ασκήσεων.

Ζωντανό πράσινο χρώμα

Παραμένοντας πιστοί στο πνεύμα των ενεργητικών προπονήσεων, οι αλτήρες Schildkröt παρουσιάζουν ένα ζωντανό πράσινο χρώμα. Δεν προσθέτει μόνο ένα στύλ στον αθλητικό σας εξοπλισμό, αλλά μοιράζεται επίσης έναν συγχρονισμό με τα καταπράσινα γήπεδα τένις, δημιουργώντας μια παρακινητική ατμόσφαιρα προπόνησης.

Βολικό πακέτο των δύο

Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει δύο αλτήρες, διευκολύνοντας τη διατήρηση της συμμετρίας στις ασκήσεις δύναμης που κάνετε. Το βάρος, 0,5 kg ο καθένας, είναι αρκετά ελαφρύ για αρχάριους, ενώ παράλληλα προσφέρει ευελιξία για πιο προχωρημένες προπονήσεις δύναμης.

Κωδικός προϊόντος ST79724
Κύριο χρώμα: πράσινο
Κωδικός κατασκευαστή: 960004
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 2
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.