Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

μπρελόκ Babolat Strike Key Ring

7,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

5,40 € Αποταμιεύετε 23 %
Κωδικός προϊόντος: 744000
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Babolat Strike Key Ring

5,40 € Babolat Strike Key Ring
    ST01539
Babolat Strike μπρελόκ: Ένα κομμάτι κομψότητας στο χέρι σας Γνωρίστε την κομψότητα και το στυλ...Περισσότερο

Babolat Strike μπρελόκ: Ένα κομμάτι κομψότητας στο χέρι σας

Γνωρίστε την κομψότητα και το στυλ με το μπρελόκ Babolat Strike Key Ring. Δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ για να κρατάτε τα κλειδιά σας μαζί, αλλά έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει την κλάση και την ανδρεία στον κόσμο των αθλητικών αξεσουάρ της babolat.

Εξαιρετικός σχεδιασμός

Με το Babolat Strike Key Ring, θα βρεθείτε στην κατοχή ενός εξαιρετικά σχεδιασμένου γούρι για τα κλειδιά σας. Αυτό το μπρελόκ μιμείται τον σχεδιασμό των κορυφαίων ρακετών babolat, φέρνοντας μια πινελιά του αθλητικού χώρου στα καθημερινά σας αξεσουάρ. Κατά κύριο λόγο λευκό, αντικατοπτρίζει την καθαριότητα, την αγνότητα και την αίσθηση ηρεμίας, εκπέμποντας μια χαλαρή, κομψή ατμόσφαιρα που ταιριάζει με κάθε στιλιστική προτίμηση.

Ευκολία και χρηστικότητα

Το μπρελόκ Babolat Strike αποτελεί ιδανική λύση για τις καθημερινές σας ανάγκες. Είναι ελαφρύ, μεταφέρεται εύκολα και χωράει άνετα στην τσέπη σας. Κρατήστε τα κλειδιά σας ασφαλή και κομψά αποθηκευμένα με αυτό το καλοφτιαγμένο μπρελόκ.

Κωδικός προϊόντος ST01539
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Κωδικός κατασκευαστή: 744000
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.