Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Court Royal Multi Sports Radar

188,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

163,90 € Αποταμιεύετε 13 %
Κωδικός προϊόντος: Art1096
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Court Royal Multi Sports Radar

163,90 € Court Royal Multi Sports Radar
    ST71081
Court Royal Multi Sports Radar Ψάχνετε να αυξήσετε την ταχύτητα του παιχνιδιού σας;...Περισσότερο

Court Royal Multi Sports Radar

Ψάχνετε να αυξήσετε την ταχύτητα του παιχνιδιού σας; Φιλοδοξείτε να σπάσετε ένα ρεκόρ; Το Court Royal Multi Sports Radar είναι ο επαγγελματικός σύντροφος παρακολούθησης της ταχύτητας που μετράει και εμφανίζει αμέσως την ταχύτητά σας. Σχεδιασμένο για το τένις και άλλα δυναμικά αθλήματα, αυτό το συμπαγές και ισχυρό εργαλείο δεν χάνει ποτέ ρυθμό.

Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του ραντάρ είναι η ευκολία χρήσης του. Με τη λειτουργία με ένα χέρι, κάθε παίκτης μπορεί να ελέγξει την ταχύτητά του και να βελτιώσει την απόδοσή του ανεξάρτητα. Το ραντάρ μετρά την ταχύτητα είτε σε χιλιόμετρα ανά ώρα (km/h) είτε σε μίλια ανά ώρα (mph), εξυπηρετώντας τους διεθνείς χρήστες.

Άμεση ανατροφοδότηση

Το Court Royal Multi Sports Radar παρέχει άμεσα αποτελέσματα στην καθαρή, υψηλής ορατότητας, τριψήφια οθόνη LED που έχει ύψος 5,5 εκατοστά. Είτε βρίσκεστε σε ένα πολυσύχναστο γήπεδο είτε σε ένα ήσυχο γήπεδο, δεν θα χάσετε την ένδειξη της ταχύτητάς σας.

Κωδικός προϊόντος ST71081
Κωδικός κατασκευαστή: Art1096
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.