Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Babolat Natural Grip 1P - brown

20,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

16,40 € Αποταμιεύετε 18 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 1,45
Χτένα: όχι
Κωδικός προϊόντος: 670063-131
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Babolat Natural Grip 1P - brown

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 15,40 €
16,40 € Babolat Natural Grip 1P - brown
    ST15904
Babolat Natural Grip 1P - Καφέ: Εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα Απολαύστε ανώτερο έλεγχο...Περισσότερο

Babolat Natural Grip 1P - Καφέ: Εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα

Απολαύστε ανώτερο έλεγχο και στεγνό, άνετο κράτημα με το Babolat Natural Grip 1P σε καφέ χρώμα. Αυτή η υψηλής ποιότητας λαβή, κατασκευασμένη από παραδοσιακό, φυσικό δέρμα, είναι εξαιρετικά ανθεκτική και δεν παχαίνει τη λαβή. Είναι η ιδανική επιλογή για παίκτες που αναζητούν καλή αίσθηση και βέλτιστο έλεγχο κατά τη διάρκεια έντονων παιχνιδιών. Υπόσχεται στεγνή και μαλακή λαβή και προορίζεται να προσφέρει αυξημένη αίσθηση αφής και ακρίβεια.

Ανθεκτικό και μακράς διάρκειας υλικό

Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα, αυτή η λαβή της ρακέτας εγγυάται εξαιρετική μακροζωία και απαράμιλλη ανθεκτικότητα. Σε αντίθεση με τα συνθετικά υλικά, το δέρμα που χρησιμοποιείται στο Babolat Natural Grip 1P διατηρεί την ποιότητά του κατά την παρατεταμένη χρήση και παρέχει σταθερή, άνετη λαβή. Επίσης, το πάχος της λαβής είναι 1,45 mm, διατηρώντας ένα λεπτό προφίλ χωρίς να προσθέτει ανεπιθύμητο όγκο στη ρακέτα σας.

Κωδικός προϊόντος ST15904
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Κωδικός κατασκευαστή: 670063-131
Υλικό: δέρμα
Κύριο χρώμα: καφέ
Πάχος λαβής (mm): 1,45
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.