Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pacific XDuo Feel white 1P

Δώρα
11,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,93 € Αποταμιεύετε 19 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Κωδικός προϊόντος: PC-3240.00.11
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Pacific XDuo Feel white 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 8,84 €
8,93 € Pacific XDuo Feel white 1P
    ST16042
Ζήστε την εμπειρία της ανώτερης πρόσφυσης με το Pacific XDuo Feel White 1P Tennis Overgrip Το...Περισσότερο

Ζήστε την εμπειρία της ανώτερης πρόσφυσης με το Pacific XDuo Feel White 1P Tennis Overgrip

Το Pacific XDuo Feel σε λευκό χρώμα είναι ένα κορυφαίο overgrip τένις που συνδυάζει ανώτερες επιδόσεις με απαράμιλλη άνεση για τον παίκτη. Σχεδιασμένο για να ενισχύει το παιχνίδι σας, αυτό το overgrip είναι ο τέλειος σύντροφος της ρακέτας τένις σας.

Επαγγελματική κατασκευή

Κατασκευασμένο με ένα εξωτερικό στρώμα από υψηλής ποιότητας πολυουρεθάνη και ένα εσωτερικό στρώμα από δέρμα, αυτό το overgrip παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και απολαυστικό άγγιγμα. Η στιβαρή κατασκευή εξασφαλίζει μακροζωία και ανθεκτικότητα, διατηρώντας την απόδοσή σας σταθερή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σχεδιασμένο για άνεση και εξαερισμό

Το Pacific XDuo Feel White 1P είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με διατρήσεις που επιτρέπουν τον βέλτιστο εξαερισμό. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο διατηρεί το χέρι σας φρέσκο κατά τη διάρκεια των πιο έντονων παιχνιδιών ή προπονήσεων, αλλά επίσης ενισχύει τη συνολική αίσθηση και την ανταπόκριση της λαβής.

Κωδικός προϊόντος ST16042
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: PC-3240.00.11
Κύριο χρώμα: Ασπρο
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.