Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro B 2 1P

5,90 €
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: όχι
Κωδικός προϊόντος: G079
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro B 2 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 5,40 €
5,90 € Pro's Pro B 2 1P
    ST16079
Pro's Pro B 2 1P - Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας Σας παρουσιάζουμε την πρώτης τάξεως ταινία...Περισσότερο

Pro's Pro B 2 1P - Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας

Σας παρουσιάζουμε την πρώτης τάξεως ταινία τένις από την Pro's Pro - την B 2 1P. Άψογα φτιαγμένο με γνώμονα τις ανάγκες του παίκτη, αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας όχι μόνο προσφέρει απόδοση αλλά και εξαιρετική άνεση, ειδικά για παίκτες με ευαίσθητα χέρια. Βυθιστείτε βαθιά στα παιχνίδια σας χωρίς ανησυχία και αγκαλιάστε μια εξαιρετική εμπειρία τένις που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Υλικό υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένη με συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η ταινία λαβής τένις εγγυάται μακροχρόνια αντοχή, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως τα φανταστικά χαρακτηριστικά της καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της. Παρά την εξαιρετική απαλότητα και τη βελούδινη αίσθηση, η Pro's Pro B 2 1P δεν συμβιβάζεται με την ανθεκτικότητα και τη δύναμη, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας στιβαρός και ευέλικτος σύντροφος του παιχνιδιού.

Κομψές σχεδιαστικές λεπτομέρειες

Διαθέτοντας ένα κομψό μαύρο χρώμα, το Pro's Pro B 2 1P συνδυάζει αβίαστα το στυλ με τη λειτουργικότητα. Παρόλο που δεν διαθέτει διάτρηση, ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει σταθερό και ασφαλές κράτημα χωρίς να γλιστράει. Το πάχος του είναι 1,80 χιλιοστά, ακριβώς η σωστή ποσότητα για να παρέχει ουσιαστική απορρόφηση χωρίς να είναι υπερβολικά ογκώδες.

Κωδικός προϊόντος ST16079
Αριθμός των overgrip: 1
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: G079
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.