Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Μπλε

4,40 €
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Πάχος λαβής (mm): 1,60
Χτένα: όχι
Κωδικός προϊόντος: G221C
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
παραλλαγές:
Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Μαύρος
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Μαύρος
Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Λευκός
Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Λευκός
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Μπλε

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 3,90 €
4,40 € Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - Μπλε
    ST78386
Περιγραφή του Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla Απολαύστε ένα εντελώς νέο επίπεδο...Περισσότερο

Περιγραφή του Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla

Απολαύστε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και ποιότητας με το Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla. Αυτό το περιτύλιγμα βασικής λαβής είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια εξαιρετική, αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική λύση για την αναβάθμιση της ρακέτας του τένις ή οποιουδήποτε παρόμοιου αθλητικού εξοπλισμού.

Εξαιρετική κολλητικότητα

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της είναι η υγρή κολλώδης υφή της. Αυτή η έντονη σε υγρασία κολλητικότητα εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση στη ρακέτα σας, παρέχοντας σταθερό και σταθερό κράτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε να βασιστείτε στο ότι δεν θα γλιστρήσει από τα χέρια σας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, ανεξάρτητα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Υλικό υψηλής ποιότητας

Η βασική λαβή Pro's Pro Basic Grip B 110 1P - hellbla είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά που είναι γνωστά για την ανθεκτικότητα και την ελαστικότητά τους. Έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στη βαριά χρήση και το σκληρό παιχνίδι, εξασφαλίζοντάς σας ότι δεν είναι απλώς μια αισθητικά ευχάριστη προσθήκη στον αθλητικό σας εξοπλισμό - θα αντέξει επίσης στη δοκιμασία του χρόνου.

Κωδικός προϊόντος ST78386
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: G221C
Χρώμα: Μπλε
Πάχος λαβής (mm): 1,60
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.