Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

4,40 €
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Κωδικός προϊόντος: G223A
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 3,90 €
4,40 € Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - black
    ST78390
Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Μαύρο: Ανεβάστε το παιχνίδι σας με ανώτερη άνεση και έλεγχο...Περισσότερο

Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Μαύρο: Ανεβάστε το παιχνίδι σας με ανώτερη άνεση και έλεγχο

Βυθιστείτε στην απόλυτη ανωτερότητα του παιχνιδιού σας με το Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Black, ένα περιτύλιγμα λαβής τένις που αλλάζει το παιχνίδι και έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αναζητούν τη βέλτιστη απόδοση.

Απαράμιλλη μείωση κραδασμών

Το Pro's Pro Basic Grip B 115 1P - Μαύρο είναι κατασκευασμένο με υποστρώματα PU για εξαιρετική μείωση των κραδασμών. Ενισχύεται περαιτέρω από ένα πάχος 1,80 mm που προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά απόσβεσης. Νιώστε τη διαφορά στο χέρι σας, καθώς κάθε χτύπημα προσφέρει απαλή άνεση, μειώνοντας τον αντίκτυπο και προστατεύοντάς σας από πιθανές καταπονήσεις και κόπωση.

Εξαιρετική πρόσφυση και αίσθηση

Η επιφάνεια αυτού του περιτυλίγματος λαβής είναι αυλακωμένη για να αυξήσει την αίσθηση του παιχνιδιού και να προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στο κράτημα. Ανεβάστε την απόδοσή σας με την ασφάλεια κάθε χτυπήματος, προσδίδοντας αυτοπεποίθηση σε κάθε κίνηση και χτύπημα.

Κωδικός προϊόντος ST78390
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: υγρό
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: G223A
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πάχος λαβής (mm): 1,80
Χτένα: ναι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.