Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Λαβή - αντικατάσταση Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P

7,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

5,90 € Αποταμιεύετε 16 %
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Πάχος λαβής (mm): 1,75
Χτένα: όχι
Κωδικός προϊόντος: 27028
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P

MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 3 τεμ. 5,40 €
5,90 € Toalson Ecotech Replacement Grip black 1P
    ST16144
Toalson Ecotech Ανταλλακτική λαβή μαύρο Απολαύστε εξαιρετική άνεση και ανώτερες επιδόσεις με...Περισσότερο

Toalson Ecotech Ανταλλακτική λαβή μαύρο

Απολαύστε εξαιρετική άνεση και ανώτερες επιδόσεις με την ανταλλακτική λαβή Toalson Ecotech. Σχεδιασμένη για παίκτες που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι τους, αυτή η μονοκόμματη, μαύρη ανταλλακτική λαβή υπόσχεται βελτιωμένη αίσθηση και μέγιστη απορρόφηση κραδασμών.

Κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον

Κατασκευασμένη με οικολογική τεχνολογία, αυτή η ανταλλακτική λαβή Toalson Ecotech είναι φιλική όχι μόνο προς το παιχνίδι σας αλλά και προς το περιβάλλον. Η περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή για τους παίκτες, είναι κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μακροζωία.

Ανώτερος χειρισμός και έλεγχος

Το Toalson Ecotech Replacement Grip έχει δημιουργηθεί προσεκτικά με ειδική υφή που αποτρέπει την ολίσθηση, βοηθώντας σας να αναλάβετε τον έλεγχο στο γήπεδο. Αυτό εξασφαλίζει σταθερό κράτημα, δίνοντάς σας ενισχυμένο έλεγχο στα χτυπήματα και τις κινήσεις σας. Η λαβή υπερέχει επίσης στην απόσβεση των κραδασμών, προσφέροντας μια πιο άνετη και σίγουρη εμπειρία παιχνιδιού.

Κωδικός προϊόντος ST16144
Αριθμός των overgrip: 1
Κολλητικότητα λαβής: στεγνό
Υλικό: συνθετικός
Κωδικός κατασκευαστή: 27028
Κύριο χρώμα: μαύρο
Πάχος λαβής (mm): 1,75
Χτένα: όχι
Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα...Περισσότερο
Πώς να επιλέξετε μια ταινία λαβής τένις?

Το τένις είναι ένα άθλημα στο οποίο οι μικρότερες λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ένα σημαντικό πράγμα κατά την προετοιμασία μιας ρακέτας τένις για το παιχνίδι είναι να έχετε μια σωστή, καθαρή ταινία overgrip. Χωρίζουμε τις ταινίες overgrip σε βασικές και overgrip. Η βασική λαβή είναι αυτή που υπάρχει σε κάθε ρακέτα τη στιγμή που την αγοράζετε. Πρόκειται για ταινίες λαβής πάχους περίπου 2 mm, κατασκευασμένες από πλαστικό και δέρμα. Εκτελούν διάφορες λειτουργίες: απορροφούν την υγρασία, σας προσφέρουν άνεση στη λαβή ενώ τις κρατάτε. Οι ταινίες εξωτερικής λαβής είναι λεπτές ταινίες πάχους περίπου 0,4-0,7 mm, οι οποίες εφαρμόζονται στη βασική λαβή ανάλογα με τις προτιμήσεις του παίκτη και την κύρια παράμετρο της overgrip, η οποία είναι η πιο σημαντική για τον παίκτη. Αυτή μπορεί να είναι η απορρόφηση της υγρασίας όταν ο παίκτης ιδρώνει γρήγορα στα χέρια του, ή η κολλώδης overgrip όταν ο παίκτης θέλει να έχει σταθερό κράτημα. Τα άνω overgrips μπορεί να είναι πιο στεγνά ή υγρά και η επιλογή εξαρτάται μόνο από τον παίκτη. Πυκνώνουν ελαφρώς το κράτημα της ρακέτας, το οποίο εξαρτάται από το πάχος του overgrip ,τη μέθοδο και τη δύναμη με την οποία τοποθετούνται. Επιτελούν επίσης λειτουργίες υγιεινής, και αισθητικής με την επιλογή του κατάλληλου χρώματος. Πρέπει να αντικαθίστανται όταν χάνουν τις ιδιότητές τους και όταν λερώνονται πολύ ή αρχίζουν να φθείρονται εμφανώς.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.