Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Head Dome Cones - 20P

Δώρα
27,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

21,28 € Αποταμιεύετε 21 %
Κωδικός προϊόντος: 287561
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Head Dome Cones - 20P

21,28 € Head Dome Cones - 20P
    ST16996
Κιτ εκπαίδευσης Head Dome Cones - Πακέτο των 20 Προπονηθείτε σαν επαγγελματίας με τους...Περισσότερο

Κιτ εκπαίδευσης Head Dome Cones - Πακέτο των 20

Προπονηθείτε σαν επαγγελματίας με τους ευπροσάρμοστους και ζωντανούς κώδωνες Head Dome. Αυτοί οι κώνοι προπόνησης είναι ιδανικοί για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, προσφέροντας μια δυναμική διάσταση στην προπόνησή σας, είτε είστε ατομικά είτε ομαδικά. Αυτό το λειτουργικό εργαλείο προπόνησης είναι απαραίτητο για κάθε αποφασισμένο προπονητή. Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 κώνους (10 κίτρινους & 10 πορτοκαλί), ύψους 6 cm ο καθένας.

Ιδανικοί για ελκυστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια

Αυτοί οι κώνοι είναι μοναδικά σχεδιασμένοι για να διευκολύνουν μια ποικιλία συναρπαστικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων. Δεν ενισχύουν μόνο την προπόνησή σας, αλλά αποτελούν επίσης έναν διασκεδαστικό τρόπο για να ασχοληθείτε με τη σωματική δραστηριότητα. Ενσωματώστε αυτούς τους κώνους στη ρουτίνα σας για να προωθήσετε ευχάριστες και αποτελεσματικές προπονήσεις.

Υποστηρίζει το πρόγραμμα διδασκαλίας τένις (T.I.P.)

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF) στο πλαίσιο της εκστρατείας της "Τένις... παίξε και μείνε", η Head έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο σύστημα, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τένις (T.I.P.). Η πρωτοβουλία δίνει έμφαση στο σερβίς, το σίγουρο χτύπημα και το σκοράρισμα πόντων από το πρώτο κιόλας μάθημα, γεγονός που δημιουργεί ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τη συνεχή μάθηση. Το T.I.P. υποστηρίζει αυτή την ιδέα παρέχοντας ρακέτες, μπάλες και βοηθήματα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένων των Head Dome Cones, που είναι ιδανικά για όλα τα στάδια εκμάθησης του τένις.

Σημείο παραλαβής και λεπτομέρειες προϊόντων

Ο κωδικός κατασκευαστή του προϊόντος είναι 287561. Μεταμορφώστε τα βασικά προπονητικά σας μέσα με τα υπέροχα Head Dome Cones και αγκαλιάστε έναν πιο καινοτόμο τρόπο προπόνησης σήμερα.

Κωδικός προϊόντος ST16996
Κωδικός κατασκευαστή: 287561
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.