Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Prince 12" Cones 9 pack

83,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

53,90 € Αποταμιεύετε 35 %
Κωδικός προϊόντος: 9X315000*080
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Prince 12" Cones 9 pack

53,90 € Prince 12" Cones 9 pack
    ST16998
Prince 12" Κώνοι 9 Pack - Τέλειο σετ προπόνησης για κάθε άθλημα Περιγραφή προϊόντος Το σετ...Περισσότερο

Prince 12" Κώνοι 9 Pack - Τέλειο σετ προπόνησης για κάθε άθλημα

Περιγραφή προϊόντος

Το σετ κώνων 12" της Prince είναι ένα ιδανικό σετ σχεδιασμένο για όλους τους αθλητές που απαιτούν ποικιλία στην προπόνησή τους. Το σετ περιλαμβάνει 9 πολύχρωμους κώνους, μια ουσιαστική προσθήκη στις συνήθεις προπονήσεις γυμναστικής, στις ομαδικές ασκήσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη προπόνηση αθλήματος. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 9 κώνων: 3 μπλε, 3 κίτρινοι και 3 πράσινοι κώνοι, προσφέροντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα στο αθλητικό σας περιβάλλον.

Διαστάσεις και ειδικά χαρακτηριστικά

Κάθε κώνος σε αυτό το πακέτο έχει ύψος 32 εκατοστά, παρέχοντας εξαιρετική ορατότητα για κάθε προπονητική άσκηση. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτών των κώνων είναι οι τρύπες που υπάρχουν στην κορυφή, βοηθώντας στην τακτοποίησή τους όταν δεν χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, αυτοί οι κώνοι είναι εξοπλισμένοι με τέσσερις ειδικές οπές στη βάση, παρέχοντας μια επιπλέον ασφαλή εφαρμογή στο έδαφος.

Υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό

Σχεδιασμένοι από την Prince, μια μάρκα γνωστή για τον ποιοτικό αθλητικό εξοπλισμό, αυτοί οι κώνοι εγγυώνται ανθεκτικότητα και μακροζωία. Οι κώνοι είναι κατασκευασμένοι από σκληρά υλικά που μπορούν να αντέξουν τη στιβαρή χρήση και να αντισταθούν στη φθορά, καθιστώντας τους μια εξαιρετική επιλογή τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Κωδικός κατασκευαστή και κύριο χρώμα

Το προϊόν φέρει τον κωδικό του κατασκευαστή 9X315000*080. Τα κύρια χρώματα αυτής της συσκευασίας είναι το κίτρινο, το μπλε και το πράσινο, συμβάλλοντας σε ένα ζωντανό και διεγερτικό περιβάλλον εκπαίδευσης. Είτε είστε προπονητής που αναζητά το τέλειο προπονητικό βοήθημα, είτε αθλητής που προσπαθεί να βελτιστοποιήσει τις ασκήσεις ευκινησίας σας, είτε λάτρης της γυμναστικής με στόχο να προσθέσετε ποικιλία στη ρουτίνα σας, αυτοί οι κώνοι προπόνησης Prince ταιριάζουν απόλυτα. Το πακέτο των κώνων υπόσχεται να αποτελέσει ένα εξαιρετικό βασικό στοιχείο για τον προπονητικό σας εξοπλισμό, συνδυάζοντας τέλεια τη λειτουργικότητα με το στυλ.

Συμπέρασμα

Ενσωματώστε το πακέτο 9 κώνων 12" της Prince στο πρόγραμμα προπόνησής σας για να βελτιώσετε την ευκινησία, την ταχύτητα και τη στρατηγική. Κατασκευασμένοι με περιπλοκές που προσφέρονται για συστηματική προπόνηση, αυτοί οι κώνοι

Κωδικός προϊόντος ST16998
Κωδικός κατασκευαστή: 9X315000*080
Κύριο χρώμα: κίτρινο μπλέ πράσινο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.