Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P

27,40 €
Κωδικός προϊόντος: V200
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P

27,40 € Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P
    ST63754
Προτεινόμενα Προϊόντα
ΝΕΟ
Κώνοι Toolz Cone Marker 40P

Κώνοι
Toolz Cone Marker 40P

39,00 €
33,90 €
Αποταμιεύετε 13%
Κώνοι Tecnifibre 8 12

Κώνοι
Tecnifibre 8 12" Cones

44,00 €
38,40 €
Αποταμιεύετε 13%
Κώνοι SKLZ Agility Cones 20p
Κώνοι SKLZ Agility Cones 20p

Κώνοι
SKLZ Agility Cones 20p

32,00 €
29,40 €
Αποταμιεύετε 8%
ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Κώνοι Wilson Marker Cones 12P

Κώνοι
Wilson Marker Cones 12P

46,00 €
36,40 €
Αποταμιεύετε 21%
Εισαγωγή Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Marking Disc Set σε Premium Box - ένα σετ από 50...Περισσότερο

Εισαγωγή

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Marking Disc Set σε Premium Box - ένα σετ από 50 επαγγελματικούς δείκτες προπόνησης άψογα σχεδιασμένους για τέλειες διατάξεις γηπέδων.

Ευέλικτα οπτικά βοηθήματα εκπαίδευσης

Το Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P αποτελείται από στρατηγικά διαμορφωμένους και φωτεινούς χρωματιστούς κώνους προπόνησης που καθοδηγούν την προπόνηση ή τη στρατηγική του παιχνιδιού σας. Είτε είστε προπονητής που επιδιώκει να αναπτύξει την ευελιξία και την τακτική επίγνωση της ομάδας σας, είτε αθλητής που θέλει να βελτιώσει την ακρίβεια των δεξιοτήτων του, αποτελούν ευέλικτα οπτικά βοηθήματα που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της απόδοσης.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Κάθε μαρκαδόρος στο σετ δίσκων σήμανσης Pro's Pro έχει διάμετρο 20 cm και ύψος 5 cm, καθιστώντας τους ιδανικό μέγεθος τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς αθλητικούς χώρους. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι απόλυτα ορατοί κάτω από διάφορες συνθήκες φωτισμού, επιτρέποντάς σας να καθορίσετε αβίαστα ορατά όρια προπόνησης ή να δημιουργήσετε σύνθετες ασκήσεις και μαθήματα.

Χρώματα υψηλής ορατότητας

Το σετ διαθέτει πέντε διαφορετικά ζωηρά χρώματα - κίτρινο, μοβ, κόκκινο, λευκό και πράσινο. Αυτά τα χρώματα υψηλής ορατότητας όχι μόνο βοηθούν τους αθλητές στις ασκήσεις τους, αλλά προσθέτουν επίσης μια τολμηρή χρωματική πινελιά σε κάθε προπονητική ρουτίνα, ενισχύοντας τη διασκέδαση της μαθησιακής εμπειρίας.

Συσκευασία υψηλής ποιότητας

Και οι 50 μαρκαδόροι είναι τακτοποιημένοι σε ένα κουτί υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ασφαλή αποθήκευση και αποτελεσματική οργάνωση για τον προπονητικό σας εξοπλισμό. Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό, αυτό το κουτί μπορεί να μεταφερθεί αβίαστα, καθιστώντας το σετ ακόμα πιο φορητό και φιλικό προς τον χρήστη.

Εγγύηση Pro's Pro

Με τον κωδικό V200 του κατασκευαστή, το προϊόν αυτό φέρει με υπερηφάνεια την εγγύηση ποιότητας της Pro's Pro. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε την ανώτερη αντοχή του και το υψηλό επίπεδο σχεδιαστικής ακρίβειας που ενσωματώνεται σε κάθε δίσκο σήμανσης. Συμπερασματικά, το Pro's Pro Marking Disc Set Premium Box - 50P είναι ένα απαραίτητο βοήθημα για κάθε αθλητική προπονητική ρουτίνα. Ενσαρκώνει ένα τέλειο μείγμα λειτουργικότητας, ευελιξίας και στυλ, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης εργαλειοθήκης προπονητών. Τροφοδοτήστε τις προπονήσεις σας με το σετ δίσκων σήμανσης Pro's Pro σήμερα!

Κωδικός προϊόντος ST63754
Κωδικός κατασκευαστή: V200
Κύριο χρώμα: κίτρινο βιολετί κόκκινο Ασπρο πράσινο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.