Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

41,90 €
Κωδικός προϊόντος: NSK000077
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p

41,90 € SKLZ Pro Training Agility Cones 2" 20p
    ST73441
SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P - Προσθέστε ενθουσιασμό και ποικιλία στις προπονήσεις σας...Περισσότερο

SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P - Προσθέστε ενθουσιασμό και ποικιλία στις προπονήσεις σας

Αυξήστε την ευκινησία, την ταχύτητα και το συνολικό αθλητικό σας δυναμικό με τους SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P. Αυτό το σετ των 20 κώνων είναι μια ευέλικτη επιλογή για κάθε αθλητή, προπονητή ή προσωπικό γυμναστή που επιθυμεί να ενσωματώσει μια σειρά ασκήσεων και προκλήσεων στο πρόγραμμα προπόνησής του. Αυτοί οι ζωηροί κίτρινοι κώνοι, που διαθέτουν κωδικό κατασκευαστή NSK000077, παρέχουν ένα απαράμιλλο μείγμα πρακτικότητας, ανθεκτικότητας και ορατότητας. Ας εμβαθύνουμε στα χαρακτηριστικά που τοποθετούν αυτούς τους κώνους στην πρώτη γραμμή του εξοπλισμού αθλητικής προπόνησης.

Ανυπέρβλητη ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ και ΑΝΤΟΧΗ

Με ζωηρό κίτρινο χρώμα, αυτοί οι κώνοι ευκινησίας παρέχουν εξαιρετική ορατότητα. Έτσι, είτε προπονείστε σε μια εσωτερική εγκατάσταση είτε σε ένα γήπεδο με γρασίδι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αναγνωρίζετε εύκολα το σετ σας και θα περιηγείστε στις ασκήσεις σας με απόλυτη ευκολία. Επιπλέον, ο ανθεκτικός σχεδιασμός εγγυάται διαρκή απόδοση, ενώ αντιστέκεται στη φθορά από τα στοιχεία της φύσης ή τη συνεχή χρήση.

ΓΙΑ ΠΛΉΘΟΣ ΑΘΛΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΚΉΣΕΩΝ

Είτε ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, είτε απλά είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης που συμμετέχει σε τακτικές προπονήσεις, οι κώνοι ευκινησίας είναι ένα τέλειο εργαλείο. Με τους κώνους ευκινησίας SKLZ PRO TRAINING, να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα πλήθος αποτελεσματικών ασκήσεων και ασκήσεων, ενισχύοντας το συντονισμό, την ταχύτητα και την ισορροπία. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για χρήση με κοντάρια, προσφέροντας ένα διευρυμένο σύνολο δυνατοτήτων για τη δημιουργία δυναμικών προγραμμάτων προπόνησης.

Η ΜΑΡΚΑ SKLZ

Με τη μάρκα SKLZ, είστε σίγουροι για αθλητικό εξοπλισμό προπόνησης υψηλής ποιότητας που αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Πρωτοπόρος στον τομέα των αθλητικών επιδόσεων και του εξοπλισμού προπόνησης, η SKLZ καινοτομεί συνεχώς, διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές όλων των επιπέδων επιτυγχάνουν και ξεπερνούν τους στόχους τους. Στον τομέα της προπονητικής ευκινησίας, το SKLZ PRO TRAINING AGILITY CONES 2" 20P επιβεβαιώνει τη δέσμευση της μάρκας να βοηθά τους αθλητές να προοδεύουν, να διαπρέπουν και να απολαμβάνουν το προπονητικό τους ταξίδι. Πηγαίνετε την προπόνησή σας στην ευκινησία στο επόμενο επίπεδο, ενισχύστε τις αθλητικές σας επιδόσεις,

Κωδικός προϊόντος ST73441
Κωδικός κατασκευαστή: NSK000077
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.