Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Yakimasport Flat Marker Cone 40P

28,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

22,40 € Αποταμιεύετε 20 %
Κωδικός προϊόντος: 100328
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Yakimasport Flat Marker Cone 40P

22,40 € Yakimasport Flat Marker Cone 40P
    ST74294
Yakimasport Flat Marker Cone 40P Κώνοι κατάρτισης Προετοιμαστείτε για την επόμενη αθλητική...Περισσότερο

Yakimasport Flat Marker Cone 40P Κώνοι κατάρτισης

Προετοιμαστείτε για την επόμενη αθλητική προπόνηση με αυτό το ποιοτικό σετ Yakimasport Flat Marker Cone 40P. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας προπονητής ή παθιασμένος λάτρης του αθλητισμού, αυτό το ευέλικτο εργαλείο γυμναστικής ανεβάζει την αποτελεσματικότητα της προπόνησής σας σε μια εντελώς νέα διάσταση.

Ενισχύστε την προπόνησή σας στην ευκινησία

Αυτοί οι κώνοι προπόνησης είναι εξαιρετικοί για τη δημιουργία δεικτών πεδίου ή την ανανέωση των ασκήσεων ευκινησίας σας, όπως το τρέξιμο σλάλομ. Με αυτό το σετ, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να δουλέψετε την ευκινησία και την ταχύτητά σας. Εφαρμόζοντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να βελτιώνετε με συνέπεια τις προπονήσεις σας, προσθέτοντας έτσι ποικιλία και διασκέδαση στο συνηθισμένο σας πρόγραμμα γυμναστικής.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Επιπλέον, κάθε κώνος διαθέτει μια μοναδικά σχεδιασμένη εγκοπή στην κορυφή, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε αβίαστα μπαστούνια στην κορυφή των κώνων και να δημιουργείτε δυναμικά εμπόδια. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό κάνει τις προπονήσεις σας ακόμα πιο διαδραστικές, καθώς μπορείτε να είστε ευφάνταστοι με τις ασκήσεις σας.

Αποτελεσματικό και βολικό

Αυτό το ολοκληρωμένο σετ περιλαμβάνει συνολικά 40 κώνους που κατανέμονται σε πέντε ζωντανά χρώματα, περιλαμβάνοντας οκτώ από κάθε απόχρωση. Αυτοί οι πολύχρωμοι κώνοι όχι μόνο προσθέτουν στην οπτική ελκυστικότητα, αλλά επιτρέπουν επίσης την εύκολη διαφοροποίηση ποικίλων ζωνών προπόνησης ή ασκήσεων. Και για μεγαλύτερη ευκολία, στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένας συλλέκτης κώνων για την εύκολη παραλαβή των κώνων από το έδαφος.

Διαστάσεις & πληροφορίες κατασκευαστή

Αυτοί οι κώνοι έχουν διάμετρο περίπου 21,5 cm, καθιστώντας τους ιδιαίτερα ορατούς από απόσταση. Παράγεται από τον ποιοτικό, κατασκευαστή αθλητικού εξοπλισμού Yakimasport, το προϊόν αυτό φέρει τον κωδικό κατασκευαστή 100328. Το τυποποιημένο μέγεθός του σε συνδυασμό με τον πολύχρωμο σχεδιασμό καθιστά αυτό το πακέτο ιδανικό για προσωπικούς γυμναστές και αθλητικούς συλλόγους. Εν κατακλείδι, το Yakimasport Flat Marker Cone αποτελεί μια ουσιαστική προσθήκη στη συλλογή των προπονητικών σας εργαλείων, φέρνοντας ευελιξία, ευκολία και διασκέδαση στις προπονητικές σας ρουτίνες.

Κωδικός προϊόντος ST74294
Κωδικός κατασκευαστή: 100328
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.