Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

9,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

8,40 € Αποταμιεύετε 7 %
Κωδικός προϊόντος: 100277
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue

8,40 € Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - blue
    ST74257
Yakimasport Εξαγωνικός κώνος δίσκου 10P - Μπλε Επισκόπηση προϊόντος Ανεβάστε τις προπονήσεις...Περισσότερο

Yakimasport Εξαγωνικός κώνος δίσκου 10P - Μπλε

Επισκόπηση προϊόντος

Ανεβάστε τις προπονήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο με τον εξάγωνο δίσκο Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P σε μπλε χρώμα. Οι κώνοι προπόνησης είναι ειδικά σχεδιασμένοι για διάφορες ασκήσεις και ασκήσεις στο γήπεδο του τένις, ενισχύοντας την ευκινησία, την ταχύτητα και τις ικανότητες συντονισμού σας. Κατασκευασμένοι με προσοχή στη λεπτομέρεια και με αδιάλλακτη δέσμευση στην ανώτερη ποιότητα, αυτοί οι κώνοι προπόνησης πραγματικά ξεχωρίζουν μια κλάση.

Χαρακτηριστικά & Προδιαγραφές

Χρώμα: Η ζωηρή απόχρωση του μπλε όχι μόνο προσθέτει χρώμα στον εξοπλισμό προπόνησής σας, αλλά και αυξάνει την ορατότητα κατά τη διάρκεια των υπαίθριων συνεδριών, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη λειτουργικότητα. Το κύριο χρώμα αυτών των κώνων είναι το μπλε για να σας δώσει μια ζωντανή και ελκυστική ρύθμιση προπόνησης. Μέγεθος: Αυτοί οι εξάγωνοι κώνοι δίσκων διαθέτουν διάμετρο 20 cm, καθιστώντας τους το ιδανικό μέγεθος για μια ποικιλία ασκήσεων ευκινησίας και ταχύτητας. Αυτό το εξαιρετικό μέγεθος προσφέρει άφθονο χώρο για γρήγορη κίνηση των ποδιών και περίπλοκα μοτίβα χωρίς να εμποδίζει την απόδοσή σας. Εξαγωνικός σχεδιασμός: Το εντυπωσιακό εξαγωνικό σχήμα παρέχει εξαιρετική σταθερότητα σε όλους τους τύπους επιφανειών. Είτε προπονείστε σε γρασίδι, τσιμέντο ή τεχνητό χλοοτάπητα, αυτοί οι κώνοι θα παραμείνουν όρθιοι και στη θέση τους, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση στις πιο έντονες προπονήσεις σας. Συνδεσιμότητα: Απολαύστε τη δυνατότητα σύνδεσης αυτών των κώνων με άλλα αξεσουάρ, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την προπονητική σας εμπειρία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κατασκευάστε περίπλοκες ασκήσεις ή δημιουργήστε εκτεταμένα μαθήματα προπόνησης - με αυτούς τους κώνους, ο ουρανός είναι το όριο. Κωδικός κατασκευαστή: Κώδικας κατασκευαστή: Το προϊόν συνοδεύεται από τον κωδικό του κατασκευαστή 100277 για να επαληθεύσετε τη γνησιότητά του και να διασφαλίσετε ότι όντως παίρνετε τον εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας για τον οποίο έχετε πληρώσει.

Αναβαθμίστε την προπόνησή σας με τη Yakimasport

Η ενσωμάτωση αυτών των κώνων στη ρουτίνα σας προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Από την ανάπτυξη ταχύτερης ποδοσφαίρου έως την ενίσχυση της συνολικής επίγνωσης του γηπέδου, αυτοί οι κώνοι προπόνησης είναι το εισιτήριό σας για άριστη απόδοση. Να θυμάστε ότι οι καλύτεροι αθλητές δεν προπονούνται μέχρι να το κάνουν σωστά, αλλά μέχρι να μην μπορούν να κάνουν λάθος. Κάντε το Yakimasport Hexagonal Disc Cone 10P - Blue, μέρος

Κωδικός προϊόντος ST74257
Κωδικός κατασκευαστή: 100277
Κύριο χρώμα: μπλέ
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.