Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Βάρη Adidas 2kg Dumbbels 2P

40,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

37,40 € Αποταμιεύετε 7 %
Κωδικός προϊόντος: ADWT-10002
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Adidas 2kg Dumbbels 2P

37,40 € Adidas 2kg Dumbbels 2P
    ST77952
Adidas 2kg Dumbbels 2P - Το τέλειο αξεσουάρ προπόνησης δύναμης για παίκτες τένις Για έναν...Περισσότερο

Adidas 2kg Dumbbels 2P - Το τέλειο αξεσουάρ προπόνησης δύναμης για παίκτες τένις

Για έναν ενεργό παίκτη του τένις που επιθυμεί να αυξήσει τη δύναμη και την απόδοσή του, σκεφτείτε το σετ Adidas 2kg Dumbbels 2P. Ένα πακέτο που περιέχει δύο αλτήρες προπόνησης 2kg, αυτά τα βάρη είναι ιδανικά για να συμπληρώσουν τις προπονήσεις σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Ελαφρύς και ανθεκτικός σχεδιασμός

Αυτοί οι αλτήρες δεν είναι πολύ βαριοί, καθιστώντας τους κατάλληλους τόσο για αρχάριους, όσο και για έμπειρους παίκτες. Οι ασκήσεις με μικρά βάρη είναι γνωστό ότι ενεργοποιούν ειδικά τις μυϊκές ομάδες και ελαχιστοποιούν ουσιαστικά τον κίνδυνο τραυματισμού. Κάθε αλτήρας διαθέτει έναν στιβαρό πυρήνα που καλύπτεται από επιφάνεια νεοπρενίου, προσφέροντάς σας άνετη και ασφαλή λαβή ενώ ιδρώνετε.

Κομψό και ευπροσάρμοστο

Διακοσμημένοι σε κομψό μαύρο χρώμα, οι αλτήρες Adidas 2kg Dumbbels 2P είναι τόσο κομψοί όσο και λειτουργικοί. Το ευπροσάρμοστο βάρος τους τους καθιστά κατάλληλους για πλήθος προπονήσεων, παρέχοντάς σας αμέτρητους τρόπους να τους ενσωματώσετε στο προπονητικό σας πρόγραμμα.

Κωδικός προϊόντος ST77952
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: ADWT-10002
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 2
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.