Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Adidas Power Band Level 2 - black

52,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

44,40 € Αποταμιεύετε 15 %
Κωδικός προϊόντος: ADTB-10607BK
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Adidas Power Band Level 2 - black

44,40 € Adidas Power Band Level 2 - black
    ST74136
Παρουσιάζουμε το Adidas Power Band Level 2 - Μαύρο Απελευθερώστε τη δύναμη της προπόνησης...Περισσότερο

Παρουσιάζουμε το Adidas Power Band Level 2 - Μαύρο

Απελευθερώστε τη δύναμη της προπόνησης αντίστασης στις προπονήσεις σας στο τένις με το Adidas Power Band Level 2 σε διαχρονικό μαύρο χρώμα. Ο εξαιρετικά ανθεκτικός και ανθεκτικός εξοπλισμός γυμναστικής έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη ρουτίνα δύναμης και φυσικής κατάστασης, αποτελώντας ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα στο πρόγραμμα προπόνησης τένις.

Σχεδιασμός ανώτερης ποιότητας

Το Adidas Power Band Level 2 είναι κατασκευασμένο για διαρκή ποιότητα. Η ανώτερη κατασκευή εξασφαλίζει παρατεταμένη χρήση χωρίς καμία απώλεια λειτουργίας. Ανεξάρτητα από την ένταση των προπονήσεών σας, αυτή η ζώνη αντίστασης μπορεί να χειριστεί το τέντωμα και την ένταση με ευκολία, παρέχοντας εντυπωσιακή αντοχή.

Ιδανικό για αποκατάσταση

Αυτή η ζώνη αντίστασης δεν είναι ιδανική μόνο για την ενίσχυση της απόδοσής σας στο γήπεδο του τένις, αλλά χρησιμεύει επίσης ως σημαντικό βοήθημα στην αποκατάσταση μετά από έναν τραυματισμό. Προκαλεί απαλά τους μύες και τις αρθρώσεις σας, παρέχοντας ακριβώς αρκετή αντίσταση στις στατικές ασκήσεις σας, ώστε να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη δύναμή σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Φιλική προς το χρήστη εμπειρία

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, αυτό το προϊόν προσφέρει εύκολη και διαισθητική χρήση. Η φιλική προς το χρήστη φύση του σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας, γνωρίζοντας ότι λαμβάνετε επιπλέον αντίσταση στη σωστή ποσότητα. Πραγματικά, είναι μια ευέλικτη προσθήκη στο οπλοστάσιο γυμναστικής κάθε παίκτη του τένις.

Κωδικός προϊόντος ST74136
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: ADTB-10607BK
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.