Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Δίσκος ισορροπίας Eco Wellness Balance Cushion

18,40 €
Κωδικός προϊόντος: QB-014
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Eco Wellness Balance Cushion

18,40 € Eco Wellness Balance Cushion
    ST79204
Ξεκλειδώστε το δυναμικό σας στο τένις με το μαξιλάρι ισορροπίας Eco Wellness Ενισχύστε το...Περισσότερο

Ξεκλειδώστε το δυναμικό σας στο τένις με το μαξιλάρι ισορροπίας Eco Wellness

Ενισχύστε το παιχνίδι τένις και τη συνολική σας φυσική κατάσταση με το καινοτόμο εργαλείο προπόνησης, το Eco Wellness Balance Cushion. Ειδικά σχεδιασμένος για να ενισχύει τους μύες που έχουν καθοριστική σημασία για τη βέλτιστη στάση και ισορροπία, αυτός ο δίσκος γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας προπόνησής σας.

Σκόπιμος σχεδιασμός

Αυτό το μαξιλάρι ισορροπίας προσφέρει την τέλεια συγχώνευση χρησιμότητας και ευελιξίας. Μπορείτε να το ενσωματώσετε σε μια πληθώρα ασκήσεων, ενισχύοντας τον συντονισμό και την ακρίβεια των κινήσεών σας. Το συμπαγές μέγεθός του το καθιστά φορητό, επιτρέποντάς σας να προπονείστε όπου θέλετε: στο γήπεδο, στο γυμναστήριο ή στην άνεση του σπιτιού σας.

Πέρα από τη σωματική προπόνηση

Το να ανεβάσετε την απόδοσή σας στο τένις σε νέα ύψη δεν αφορά μόνο τη σωματική δύναμη - αφορά και τη στάση του σώματος. Το μαξιλάρι ισορροπίας Eco Wellness λειτουργεί και ως μαξιλάρι καθίσματος, ενθαρρύνοντας τη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος ενώ κάθεστε. Η τακτική χρήση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη στάση του σώματός σας και, στη συνέχεια, την απόδοσή σας στο γήπεδο.

Κωδικός προϊόντος ST79204
Κωδικός κατασκευαστή: QB-014
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.