Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Power Band Movo Hard - grey

20,90 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Power Band Movo Hard - grey

20,90 € Power Band Movo Hard - grey
    ST65797
Ανακαλύψτε τη δύναμη του Power Band Movo Hard σε γκρι χρώμα: το νέο σας βασικό εργαλείο...Περισσότερο

Ανακαλύψτε τη δύναμη του Power Band Movo Hard σε γκρι χρώμα: το νέο σας βασικό εργαλείο προπόνησης

Βελτιώστε την προπονητική σας εμπειρία στο τένις με το Power Band Movo Hard, το απόλυτο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη δύναμη, την ευελιξία και τη σταθερότητά σας. Με αυτό το καινοτόμο, ολοκληρωμένο κομμάτι εξοπλισμού προπόνησης, μπορείτε να φέρνετε το καλύτερό σας παιχνίδι στο γήπεδο κάθε φορά.

Βελτιστοποιήστε την αθλητική σας απόδοση

Το Movo Power Band Hard δεν είναι απλώς ένα ακόμη αξεσουάρ γυμναστικής- είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για δυναμική προθέρμανση, αποκατάσταση και ασκήσεις ενεργοποίησης. Η ευελιξία αυτής της ζώνης σας επιτρέπει να στοχεύετε όλες τις μυϊκές ομάδες, μια κρίσιμη πτυχή για τους παίκτες του τένις και τα αθλητικά άτομα.

Ενισχύστε ολόκληρο το σώμα και τον πυρήνα σας

Το να είστε σωματικά γυμνασμένοι δεν αρκεί όταν πρόκειται για τένις- η δύναμη του κορμού μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας. Με το Power Band Movo Hard, μπορείτε να ενσωματώσετε αποτελεσματικές προπονήσεις κορμού χωρίς κόπο στη ρουτίνα σας. Αυτή η ζώνη σας επιτρέπει να απογειώσετε οποιαδήποτε άσκηση, από προπονήσεις με το βάρος του σώματος μέχρι HIIT και ακόμη και γιόγκα.

Η ιδανική λύση για οποιονδήποτε

Είτε είστε επαγγελματίας αθλητής είτε κάποιος που ζει με καθιστική ζωή, το Power Band Movo Hard θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Δεν είναι μόνο αποτελεσματικό για τους παίκτες του τένις, αλλά είναι επίσης ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να ακολουθήσουν πιο υγιεινές συνήθειες. Ενσωματώστε το στην προπονητική σας ρουτίνα και νιώστε τη διαφορά.

Το τένις γίνεται καλύτερο με το Power Band Movo Hard

Μην συμβιβάζεστε με το "αρκετά καλό". Αποκτήστε τον εξοπλισμό που ταιριάζει με τη δέσμευσή σας στην αριστεία. Γνωρίστε το Power Band Movo Hard - το εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει το παιχνίδι τένις και τη συνολική αθλητική σας απόδοση στο επόμενο επίπεδο.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.