Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Power Band Movo Optimum

20,90 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Power Band Movo Optimum

20,90 € Power Band Movo Optimum
    ST65796
Μεγιστοποιήστε την προπόνησή σας στο τένις με το Power Band Movo Optimum - Πράσινο Αν είστε...Περισσότερο

Μεγιστοποιήστε την προπόνησή σας στο τένις με το Power Band Movo Optimum - Πράσινο

Αν είστε ενεργός παίκτης του τένις και θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, το MOVO Power Band Optimum είναι η τέλεια προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Αυτό το power band διευκολύνει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, διάτασης και σταθεροποίησης, καθιστώντας το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σοβαρό αθλητή.

Ποικίλες επιλογές προπόνησης

Από ασκήσεις προθέρμανσης, κινήσεις αποκατάστασης έως ασκήσεις ενεργοποίησης, αυτό το power band είναι ευέλικτο. Μπορείτε να ενισχύσετε αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα και τον πυρήνα σας, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για τους παίκτες του τένις που απαιτούν ευκινησία και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης κατά τη διάρκεια αγώνων υψηλής έντασης. Επιπλέον, είναι επίσης ευεργετικό για όσους ζουν με καθιστική ζωή, βοηθώντας στη βελτίωση της στάσης του σώματός τους και της γενικής τους ευεξίας.

Ανώτερη ποιότητα κατασκευής

Σχεδιασμένο για να αντέχει στην εντατική χρήση, το MOVO Power Band Optimum μπορεί να υπερηφανεύεται για τη στιβαρή και υψηλής ποιότητας κατασκευή του. Η ανθεκτική ελαστικότητά του παραμένει σταθερή ακόμη και μετά από συνεχή χρήση, παρέχοντας τη σταθερή ένταση που χρειάζεστε για τις προπονήσεις σας.

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.