Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe SKLZ Pro Knit Hip Band Light

22,90 €
Κωδικός προϊόντος: 0360
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

SKLZ Pro Knit Hip Band Light

22,90 € SKLZ Pro Knit Hip Band Light
    ST73423
Αναβαθμίστε την προπόνησή σας στο τένις με το SKLZ Pro Knit Hip Band Light Το SKLZ Pro Knit...Περισσότερο

Αναβαθμίστε την προπόνησή σας στο τένις με το SKLZ Pro Knit Hip Band Light

Το SKLZ Pro Knit Hip Band Light έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την απόδοσή σας στο γήπεδο, ενδυναμώνοντας και αυξάνοντας την κινητικότητα του κάτω μέρους του σώματός σας, και αποτελεί ένα απαραίτητο κομμάτι προπονητικού εξοπλισμού για κάθε λάτρη του τένις.

Απίστευτη ανθεκτικότητα και άνεση

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, εύκαμπτο υλικό, το SKLZ Pro Knit Hip Band Light όχι μόνο αντέχει τις έντονες προπονήσεις, αλλά εξασφαλίζει και την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της άσκησής σας. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι υποαλλεργικό, μειώνοντας τον ερεθισμό του δέρματος, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στη βελτίωση των δεξιοτήτων σας στο τένις.

Αντιολισθητικός σχεδιασμός για αδιάκοπη προπόνηση

Η μελετημένα σχεδιασμένη δομή της εξασφαλίζει ότι παραμένει στη θέση της κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, εξαλείφοντας την ανάγκη για συνεχείς αναπροσαρμογές. Η αξιόπιστη λαβή προάγει μια αδιάλειπτη προπονητική εμπειρία, ενώ εγγυάται την αποτελεσματική ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των βασικών μυών.

Κωδικός προϊόντος ST73423
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: 0360
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.