Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

23,40 €
Κωδικός προϊόντος: 0359
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy

23,40 € SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy
    ST73421
SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Ο συνεργάτης σας για την προπόνηση Προπονηθείτε πιο έξυπνα και...Περισσότερο

SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy: Ο συνεργάτης σας για την προπόνηση

Προπονηθείτε πιο έξυπνα και πιο σκληρά με το SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy. Αυτό το προηγμένο εργαλείο προπόνησης έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τους μύες του άνω και κάτω μέρους του σώματός σας, βελτιώνοντας την απόδοσή σας στο τένις. Με το μοναδικό μείγμα ανθεκτικότητας και ευελιξίας, αυτή η μίνι ζώνη όχι μόνο ενισχύει τη δύναμή σας αλλά και βελτιώνει την κινητικότητά σας, καθιστώντας την απαραίτητο μέρος της αγωγής σας στο τένις.

Ενίσχυση και κινητοποίηση

Το SKLZ Pro Knit Mini Band Heavy σας προκαλεί να ενεργοποιήσετε τους μύες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε προπόνηση. Υποστηρίζει την προπόνησή σας για ενδυνάμωση, στοχεύοντας τόσο στα άνω όσο και στα κάτω μέρη του σώματος. Οι κινήσεις ή οι ασκήσεις που χρησιμοποιούν αυτή τη ζώνη υποδαυλίζουν τη μυϊκή σταθερότητα που είναι απαραίτητη για ισχυρά χτυπήματα τένις και γρήγορες, ευέλικτες ορμές στο γήπεδο.

Ανώτερη ποιότητα

Αυτή η μίνι ζώνη είναι κατασκευασμένη από ελαστικό υλικό που αντέχει ακόμα και κάτω από τις πιο σκληρές προπονήσεις. Παρά το γεγονός ότι είναι βαρέως τύπου, το υλικό δεν ερεθίζει το δέρμα. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στη σωματική σας πρόοδο, απαλλαγμένοι από ενοχλήσεις.

Κωδικός προϊόντος ST73421
Κύριο χρώμα: μαύρο
Κωδικός κατασκευαστή: 0359
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.