Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe SKLZ Pro Knit Mini Band Light

20,90 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

SKLZ Pro Knit Mini Band Light

20,90 € SKLZ Pro Knit Mini Band Light
    ST73496
Βελτιώστε τη δύναμη και την ευκινησία σας με το SKLZ Pro Knit Mini Band Light Σχεδιασμένο για...Περισσότερο

Βελτιώστε τη δύναμη και την ευκινησία σας με το SKLZ Pro Knit Mini Band Light

Σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται σοβαρά με το παιχνίδι τους, το SKLZ Pro Knit Mini Band Light παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώσετε τη δύναμη και την ευκινησία τόσο του άνω όσο και του κάτω μέρους του σώματός σας. Αυτό το προηγμένο εργαλείο προπόνησης είναι κατάλληλο για τους λάτρεις του τένις, καθώς επιτρέπει μια στοχευμένη προσέγγιση στη μυϊκή ενδυνάμωση που στοχεύει ειδικά στη βελτίωση της απόδοσης στο γήπεδο.

Ανθεκτικός και άνετος σχεδιασμός

Κατασκευασμένη με ανθεκτικό αλλά εύκαμπτο υλικό, αυτή η υψηλής ποιότητας μίνι ζώνη θα αντέξει την εντατική και συχνή προπόνηση. Διαθέτει ύφασμα φιλικό προς το δέρμα που δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων προπονήσεων. Ο μοναδικός σχεδιασμός του εξασφαλίζει ότι παραμένει στη θέση του κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δραστηριότητας, εξαλείφοντας τις περιττές διακοπές.

Μαύρο χρώμα για κομψή και επαγγελματική εμφάνιση

Διαθέτοντας ένα κυρίαρχο μαύρο χρώμα, το SKLZ Pro Knit Mini Band Light συνδυάζει τη λειτουργικότητα με μια κομψή, γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Αυτός ο εξοπλισμός γυμναστικής όχι μόνο ενισχύει την προπόνησή σας, αλλά ταιριάζει και με κάθε σύνολο προπόνησης, κάνοντάς σας να δείχνετε τόσο καλά όσο αισθάνεστε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ζήστε τα οφέλη της ποιότητας SKLZ

Με τη φήμη της μάρκας SKLZ για κορυφαία αθλητικά είδη, μπορείτε να εμπιστευτείτε το Pro Knit Mini Band Light για να προσφέρει αξιοσημείωτες επιδόσεις. Η ισχυρή κατασκευή εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, ενώ ο σχεδιασμός υψηλής απόδοσης παρέχει βέλτιστη προπόνηση.

Κωδικός προϊόντος ST73496
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.