Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Εμπόδια προπόνησης Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

8,40 €
Κωδικός προϊόντος: V127
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow

8,40 € Pro's Pro Flat hurdle Quick 15 - yellow
    ST71337
Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Κίτρινο Μείνετε μπροστά από το παιχνίδι, μεγιστοποιήστε την...Περισσότερο

Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Κίτρινο

Μείνετε μπροστά από το παιχνίδι, μεγιστοποιήστε την ευκινησία σας και ενισχύστε τις ικανότητες συντονισμού σας με το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15, ένα επαναπροσδιορισμένο και προηγμένο προπονητικό αξεσουάρ για κάθε αθλητή που επιδιώκει την αριστεία.

Επισκόπηση

Το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 είναι μια συσκευή επαγγελματικού επιπέδου, ειδικά σχεδιασμένη για να αποτελεί ιδανικό βοήθημα για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων συντονισμού στο γήπεδο. Αυτό το ελαφρύ, ανθεκτικό και εξαιρετικά φορητό εμπόδιο παρέχει στους αθλητές μια προκλητική πλατφόρμα για βελτιωμένη προπόνηση ευκινησίας, ταχύτητας και αντανακλαστικών.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα, το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 επιδεικνύει όχι μόνο έναν συνολικά ελκυστικό σχεδιασμό, αλλά επιτρέπει επίσης την εύκολη ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εξοπλισμένο με επίπεδη επιφάνεια για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων σκοντάμματος, αυτό το εμπόδιο ανεβάζει το επίπεδο ασφάλειας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργικότητα.

Κατασκευή υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας, στιβαρά υλικά, το Flat Hurdle Quick 15 εξασφαλίζει μακροζωία και αξιόπιστη απόδοση. Αυτό το εμπόδιο μπορεί να αντέξει αυστηρές προπονήσεις, υποσχόμενο μακροζωία και αξία για τα χρήματα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κάθε εμπόδιο έχει διάμετρο 15 ίντσες, καθιστώντας το κατάλληλο μέγεθος για διάφορα αθλήματα στο γήπεδο, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, τένις ή μπάσκετ. Χάρη στο ελαφρύ χαρακτηριστικό του, αυτό το εμπόδιο μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα, ικανοποιώντας έτσι τον παράγοντα ευκολίας που επιθυμούν οι αθλητές.

Manufacturer's Code: V127

Το επίπεδο εμπόδιο Quick 15 της Pro's Pro έρχεται με τη διαβεβαίωση της γνωστής μάρκας Pro's Pro, που ταυτίζεται με τον κωδικό κατασκευής V127. Ως μάρκα που είναι απόλυτα υπερήφανη για την προσφορά κορυφαίων αθλητικών αξεσουάρ, η Pro's Pro υπόσχεται ποιότητα που υποστηρίζει πραγματικά την πρόοδο και την απόδοση ενός παίκτη. Είτε είστε ένας ικανός αθλητής που θέλει να εντείνει τις προπονήσεις του είτε ένας αρχάριος που επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητές του, το Pro's Pro Flat Hurdle Quick 15 - Yellow είναι μια ιδανική επιλογή. Αναβαθμίστε την ευκινησία και τον συντονισμό σας με το Pro's Pro. Επενδύστε σε αυτό σήμερα για ένα θριαμβευτικό αθλητικό ταξίδι αύριο!

Κωδικός προϊόντος ST71337
Κύριο χρώμα: κίτρινο
Κωδικός κατασκευαστή: V127
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.