Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Εμπόδια προπόνησης Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - Πράσινος

12,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

9,40 € Αποταμιεύετε 22 %
Κωδικός προϊόντος: V128
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - Πράσινος

9,40 € Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - Πράσινος
    ST85410
Ζήστε την εμπειρία της αριστείας στην προπόνηση με το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - Πράσινο...Περισσότερο

Ζήστε την εμπειρία της αριστείας στην προπόνηση με το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 - Πράσινο

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της προπόνησής σας με το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 σε ζωηρό πράσινο χρώμα. Αυτό το κορυφαίο αξεσουάρ προπόνησης είναι σχολαστικά κατασκευασμένο για να ενισχύσει τις ικανότητες συντονισμού σας στο γήπεδο. Ανεξάρτητα από τις αθλητικές σας προτιμήσεις- είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, τένις, στίβο ή οποιοδήποτε άθλημα επιδόσεων που βασίζεται στην ευκινησία, αυτό το επίπεδο εμπόδιο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο πρόγραμμά σας.

Απαράμιλλη ποιότητα και σχεδιασμός

Το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 διαθέτει μια ελαφριά αλλά στιβαρή κατασκευή που εξασφαλίζει βέλτιστη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Με ύψος περίπου 45 cm και πλάτος περίπου 50 cm, υπόσχεται αξιόπιστες επιδόσεις, αντέχοντας σε αυστηρές και εντατικές προπονήσεις.

Ξεχωριστή αισθητική

Εκτός από τη λειτουργικότητα, το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 επιδεικνύει μια δυναμική πράσινη απόχρωση. Αυτό το ζωηρό χρώμα όχι μόνο προσθέτει ελκυστικότητα στον αθλητικό σας εξοπλισμό, αλλά και ενισχύει την ορατότητα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Ευκολία και φορητότητα

Συσκευασμένο μεμονωμένα, κάθε Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 προσφέρει απλό χειρισμό και αποθήκευση. Η ελαφριά κατασκευή του, σε συνδυασμό με τον συμπαγή σχεδιασμό του, το καθιστά εξαιρετικά φορητό και εύκολο στη μεταφορά - στήστε μια αυτοσχέδια πορεία όποτε και όπου θέλετε.

Αναγνώριση προϊόντος

Το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18 ταυτοποιείται με τον κωδικό του κατασκευαστή V128, απόδειξη του μοναδικού σχεδιασμού και της απαράμιλλης ποιότητάς του. Με το Pro's Pro Flat hurdle Quick 18, αποκτάτε κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ προπόνησης- αποκτάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στην προσπάθειά σας για αθλητική υπεροχή. Ο ανώτερος σχεδιασμός, το χρώμα και η ποιότητά του το καθιστούν πολύτιμη προσθήκη στη συλλογή κάθε αθλητή, προπονητή ή λάτρη του αθλητισμού. Ξεκινήστε να τελειοποιείτε την ευκινησία σας σήμερα με το Pro Flat hurdle Quick 18 της Pro και βιώστε μια αισθητή βελτίωση στο συντονισμό και την απόδοσή σας στο γήπεδο.

Κωδικός προϊόντος ST85410
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Κωδικός κατασκευαστή: V128
Χρώμα: Πράσινος
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.