Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Τροχοί προπόνησης Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

6,90 €
Κωδικός προϊόντος: V243
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange

6,90 € Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - orange
    ST70743
Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - Πορτοκαλί: Ενισχύστε την προπόνησή σας στο τένις Σας...Περισσότερο

Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - Πορτοκαλί: Ενισχύστε την προπόνησή σας στο τένις

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Flat Speed Ring 70 cm - ένα απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για κάθε σοβαρό τενίστα. Στιβαρό, ευπροσάρμοστο και με έντονο πορτοκαλί χρώμα, αυτό το δαχτυλίδι προπόνησης όχι μόνο βελτιώνει τη ρουτίνα προπόνησής σας, αλλά προσθέτει και μια δόση διασκέδασης.

Ειδικός σχεδιασμός για προηγμένες ασκήσεις ευκινησίας

Ο δακτύλιος ταχύτητας Pro's Pro Flat διαθέτει μια μεγάλη διάμετρο 70 εκατοστών. Αυτή η άφθονη έκταση προωθεί πιο απαιτητικές ασκήσεις ποδιών, βελτιώνοντας έτσι την ταχύτητα, την αντοχή και την επιδεξιότητά σας στο γήπεδο. Η ακριβής τοποθέτηση και η γρήγορη εναλλαγή κατεύθυνσης είναι ζωτικής σημασίας για το τένις, και αυτό το δαχτυλίδι καλλιεργεί ακριβώς αυτές τις δεξιότητες.

Ανώτερη ευελιξία για ποικίλα στυλ προπόνησης

Μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές του δακτυλίου Pro's Pro Flat Speed Ring είναι η πολυλειτουργικότητά του. Μπορείτε να το ενσωματώσετε σε μια υπάρχουσα άσκηση προπόνησης, ενισχύοντας τόσο την ευελιξία όσο και την ένταση των ασκήσεών σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να το μετατρέψετε σε χούλα χουπ για μια διασκεδαστική και μοναδική προπόνηση μέσης. Όπως και να έχει, αυτός ο δακτύλιος προπόνησης εγγυάται μια ολοκληρωμένη ρουτίνα.

Κωδικός προϊόντος ST70743
Κύριο χρώμα: πορτοκαλί
Κωδικός κατασκευαστή: V243
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.