Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 1 kg

22,90 €
Κωδικός προϊόντος: I196a
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 1 kg

22,90 € Pro's Pro Medizinball 1 kg
    ST73303
Βελτιώστε την προπόνησή σας με το Pro's Pro Medizinball 1 kg Γνωρίστε την τέλεια προπονητική...Περισσότερο

Βελτιώστε την προπόνησή σας με το Pro's Pro Medizinball 1 kg

Γνωρίστε την τέλεια προπονητική προσθήκη στην προπόνησή σας στο τένις - το Pro's Pro Medizinball 1 kg, ένα ευέλικτο εργαλείο για τους δραστήριους και αφοσιωμένους παίκτες του τένις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ετοιμότητας ολόκληρου του σώματός τους.

Εξαιρετικός σχεδιασμός για βελτιωμένη ευελιξία

Αυτή η δίχρωμη Medizinball δεν είναι απλώς αισθητικά ευχάριστη, αλλά εξυπηρετεί και έναν πρακτικό σκοπό. Η συναρπαστική αντίθεση βοηθά στη βελτίωση της οπτικής εστίασης κατά τη διάρκεια της προπόνησης, βοηθώντας την ακρίβεια και την ταχύτητα στις κινήσεις σας στο τένις.

Τέλειο βάρος για λειτουργική προπόνηση

Με βάρος 1 kg, το Pro's Pro Medizinball προσφέρει ιδανικό βάρος για προπονήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης ειδικά για το τένις. Η ενσωμάτωση αυτού του χρήσιμου εργαλείου στο πρόγραμμά σας μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δύναμη, τον έλεγχο και τη σταθερότητά σας, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά σε μια επιτυχημένη απόδοση στο τένις.

Κωδικός προϊόντος ST73303
Κωδικός κατασκευαστή: I196a
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.