Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 2 kg

32,40 €
Κωδικός προϊόντος: I196B
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
4 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 2 kg

32,40 € Pro's Pro Medizinball 2 kg
    ST28328
Ανεβάστε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο με το Pro Medizinball 2 kg της Pro Η Pro's Pro...Περισσότερο

Ανεβάστε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο με το Pro Medizinball 2 kg της Pro

Η Pro's Pro Medizinball 2 kg είναι κάτι περισσότερο από μια ακόμη μπάλα προπόνησης. Είναι η τέλεια προσθήκη στον προπονητικό εξοπλισμό κάθε τενίστα. Ιδανική για προπόνηση γενικής ανάπτυξης, τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά της την καθιστούν απαραίτητη για όλους τους λάτρεις του τένις που θέλουν να ανεβάσουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο.

Εξαιρετική για γενική προπόνηση

Αυτή η ιατρική μπάλα Pro's Pro των 2 κιλών έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη δύναμη, την ευκινησία και την ταχύτητά σας. Η χρήση της στη ρουτίνα σας μπορεί να ενισχύσει τη δύναμη του κορμού, μια ζωτικής σημασίας πτυχή για την προηγμένη δύναμη των χτυπημάτων και την ισορροπία στο γήπεδο του τένις. Επιπλέον, βοηθά επίσης στη βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού, απαραίτητου για ακριβή χτυπήματα και ευκρινείς επιστροφές.

Ελκυστικός σχεδιασμός δύο τόνων

Το εργαλείο προπόνησής σας δεν χρειάζεται να είναι βαρετό! Αυτή η ιατρική μπάλα διαθέτει ένα κομψό δίχρωμο σχέδιο που προσθέτει αισθητική έκκληση στον εξοπλισμό σας. Δεν πρόκειται μόνο για απόδοση, αλλά και για προπόνηση με στυλ και στυλ.

Κωδικός προϊόντος ST28328
Κωδικός κατασκευαστή: I196B
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.