Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 3 kg

39,90 €
Κωδικός προϊόντος: I196C
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 3 kg

39,90 € Pro's Pro Medizinball 3 kg
    ST28329
Ενισχύστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Pro Pro Medizinball 3 kg Η Pro's Pro Medizinball 3...Περισσότερο

Ενισχύστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Pro Pro Medizinball 3 kg

Η Pro's Pro Medizinball 3 kg είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μπάλα προπόνησης. Σχεδιασμένη για έντονες προπονήσεις, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη της δύναμης, της αντοχής και της συνολικής φυσικής κατάστασης. Αυτή η ευέλικτη ιατρική μπάλα μπορεί να προσομοιώσει μια ποικιλία συνθηκών παιχνιδιού, καθιστώντας την απαραίτητη προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησης κάθε παίκτη του τένις.

Προπονηθείτε σαν επαγγελματίας με μια ιατρική μπάλα

Κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας, η Pro's Pro Medizinball 3 kg είναι σχεδιασμένη για να αντέχει σε έντονα προγράμματα. Το βάρος της προκαλεί το σώμα σας, ωθώντας τους μυς σας στα όρια, βελτιώνοντας τη δύναμή σας και ενισχύοντας την απόδοσή σας στο γήπεδο του τένις. Η υφή της μπάλας επιτρέπει σταθερό κράτημα, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές προπονήσεις.

Ελκυστικός δίχρωμος σχεδιασμός

Η Pro's Pro Medizinball δεν έχει να κάνει μόνο με τη λειτουργικότητα - έχει να κάνει και με το στυλ. Ο εντυπωσιακός δίχρωμος σχεδιασμός του θα σας κάνει αναμφίβολα να ξεχωρίζετε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δίνοντάς σας έτσι κίνητρο για σκληρότερη προπόνηση και εμπνέοντάς σας να προπονείστε πιο τακτικά.

Μεγιστοποιήστε τις ικανότητές σας στο τένις

Το τένις απαιτεί ταχύτητα, ευκινησία και δύναμη και αυτό ακριβώς καλλιεργεί το Pro's Pro Medizinball. Ενεργοποιεί πολλαπλές μυϊκές ομάδες, προσομοιώνει τη δυναμική της αιώρησης και ενισχύει το εύρος της κίνησής σας. Είτε στοχεύετε να αυξήσετε τη δύναμη του σερβίς σας, να αυξήσετε το εύρος του βόλεϊ σας ή να προσθέσετε δυναμισμό στο backhand σας, το Pro's Pro Medizinball είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην προπόνηση.

Κωδικός προϊόντος ST28329
Κωδικός κατασκευαστή: I196C
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.