Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 3 kg

Δώρα
36,48 €
Κωδικός προϊόντος: I196C
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 3 kg

36,48 € Pro's Pro Medizinball 3 kg
    ST28329
Βελτιώστε την προπόνησή σας με το Pro's Pro Medizinball 3 kg Εισαγωγή Σας παρουσιάζουμε το...Περισσότερο

Βελτιώστε την προπόνησή σας με το Pro's Pro Medizinball 3 kg

Εισαγωγή

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Medizinball 3 kg, έναν τέλειο συνεργάτη για τις ολοκληρωμένες προπονητικές σας ανάγκες. Όχι μόνο θα προσθέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο στο πρόγραμμα γυμναστικής σας, αλλά και ο ελκυστικός δίχρωμος σχεδιασμός του φέρνει μια πινελιά στυλ στον εξοπλισμό προπόνησης.

Πολυδιάστατο εργαλείο γυμναστικής

Η Pro's Pro Medizinball δεν είναι απλώς μια μπάλα γυμναστικής, είναι ένα ευέλικτο και δυναμικό κομμάτι αθλητικού εξοπλισμού. Με βάρος 3 κιλά, έχει σχεδιαστεί για να εντείνει την καθημερινή σας προπόνηση, προκαλώντας την αντοχή, τους μύες και τον συντονισμό σας. Είναι ιδανική για ολοκληρωμένες ασκήσεις δύναμης και αντοχής και, λόγω της ευελιξίας της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και να συμπληρώσει μια σειρά από ρουτίνες άσκησης - ενισχύοντας τη γενική σας φυσική κατάσταση και την ισορροπία του σώματός σας.

Σχεδιασμός διπλού τόνου

Για όσους εκτιμούν την καλή αισθητική μαζί με τη λειτουργικότητα, αυτή η μπάλα διαθέτει ελκυστικό σχεδιασμό διπλού τόνου. Η οπτική ελκυστικότητά της δεν υπονομεύει την ανθεκτικότητα ή το κράτημά της, εξασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσετε ένα ισχυρό κράτημα κατά τη διάρκεια της έντονης προπόνησής σας.

Ανθεκτική και μακράς διάρκειας

Κατασκευασμένη με ένα κορυφαίο, ανθεκτικό υλικό, η Pro's Pro Medizinball 3 kg υπόσχεται μακροχρόνια αντοχή, αντέχοντας αποτελεσματικά στη φθορά από την παρατεταμένη χρήση. Είναι ιδανική για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση σε διαφορετικές συνθήκες προπόνησης.

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Μάρκα: Pro's Pro
  • Product: Medizinball
  • Βάρος: 3 kg
  • Κωδικός του κατασκευαστή: Medizinball: 1,5 χλγρ: I196C
  • Σχεδιασμός δύο τόνων

Συμπέρασμα

Η επιλογή του σωστού εξοπλισμού προπόνησης μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το ταξίδι σας στη γυμναστική. Το Pro's Pro Medizinball 3 kg, με τον πολυλειτουργικό του χαρακτήρα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του, θα μπορούσε να είναι η προσθήκη που θα αλλάξει το παιχνίδι και που χρειάζεστε για μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προπονητική εμπειρία.

Κωδικός προϊόντος ST28329
Κωδικός κατασκευαστή: I196C
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.