Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 4 kg

41,90 €
Κωδικός προϊόντος: I196K
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 4 kg

41,90 € Pro's Pro Medizinball 4 kg
    ST66603
Βελτιώστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Pro's Pro Medizinball 4 kg Σας παρουσιάζουμε το...Περισσότερο

Βελτιώστε το παιχνίδι σας στο τένις με το Pro's Pro Medizinball 4 kg

Σας παρουσιάζουμε το Pro's Pro Medizinball 4 kg - ο τέλειος σύντροφός σας για ολοκληρωμένη προπόνηση. Προσαρμοσμένο στις αυστηρές απαιτήσεις του τένις, αυτό το προϊόν αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βελτιώσετε την ευλυγισία, τη δύναμη και τον έλεγχο του σώματός σας.

Ανεβάστε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης με προηγμένα χαρακτηριστικά

Αυτή η ιατρική μπάλα δεν είναι το συνηθισμένο εργαλείο προπόνησης. Με βάρος 4 kg, παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα αντίστασης για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δύναμη τόσο του άνω όσο και του κάτω μέρους του σώματός σας. Η μπάλα είναι ευέλικτη, προσφέροντας ευκαιρίες για μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, όπως βυθίσματα, καθίσματα και πιέσεις πάνω από το κεφάλι.

Οπτικά ελκυστικός σχεδιασμός διπλού χρώματος

Διαθέτοντας ένα ελκυστικό σχεδιασμό διπλού χρώματος, αυτή η μπάλα ιατρικής δεν αφορά μόνο τη λειτουργία - συμπληρώνει επίσης τη συνολική αισθητική του προπονητικού σας εξοπλισμού. Αυτή η διχρωμία καθιστά την μπάλα εύκολα αναγνωρίσιμη ακόμη και μέσα σε ένα γεμάτο γυμναστήριο, προσθέτοντας μια πινελιά ενθουσιασμού στη ρουτίνα προπόνησής σας.

Κωδικός προϊόντος ST66603
Κωδικός κατασκευαστή: I196K
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.