Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Medizinball 5 kg

46,90 €
Κωδικός προϊόντος: I196D
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Pro's Pro Medizinball 5 kg

46,90 € Pro's Pro Medizinball 5 kg
    ST28330
Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας με το Pro's Pro Medizinball 5 kg Είτε ασχολείστε με τη δύναμη και...Περισσότερο

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας με το Pro's Pro Medizinball 5 kg

Είτε ασχολείστε με τη δύναμη και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης είτε απλά θέλετε να δώσετε μια νέα προσέγγιση στο πρόγραμμά σας, το Pro's Pro Medizinball 5 kg θα μπορούσε να είναι η τέλεια προσθήκη στο προπονητικό σας οπλοστάσιο. Σχεδιασμένη ειδικά με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών τενιστών, αυτή η ιατρική μπάλα είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση πολλών πτυχών της σωματικής σας απόδοσης.

Καινοτόμος δίχρωμος σχεδιασμός

Η Medizinball 5 kg δεν υπόσχεται μόνο εξαιρετική λειτουργικότητα, αλλά ενθουσιάζει και οπτικά. Ο δίχρωμος σχεδιασμός προσθέτει ένα στοιχείο διασκέδασης στις ασκήσεις σας. Επιπλέον, τα αντίθετα χρώματα το καθιστούν εύκολο να το εντοπίσετε, είτε γυμνάζεστε στο σπίτι είτε στο γήπεδο.

Βέλτιστο αξεσουάρ προπόνησης για τους παίκτες του τένις

Αυτή η ιατρική μπάλα θεωρείται ένα εξαιρετικό εργαλείο, επειδή επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων προσαρμοσμένων στις κινήσεις που αφορούν το τένις. Ασχοληθείτε με τη δύναμη του κορμού, την ισορροπία, τον συντονισμό και τη δύναμη, τα οποία είναι κρίσιμα για την απόδοση ενός παίκτη του τένις στο γήπεδο. Προσθέστε μια επιπλέον πρόκληση στις προπονήσεις σας και δείτε την αντοχή και τη δύναμη των σουτ σας να εκτοξεύονται στα ύψη.

Κωδικός προϊόντος ST28330
Κωδικός κατασκευαστή: I196D
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.