Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Ιατρική μπάλα Pro's Pro Wall Ball 8 kg

45,40 €
Κωδικός προϊόντος: I200C
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Pro's Pro Wall Ball 8 kg

45,40 € Pro's Pro Wall Ball 8 kg
    ST17085
Ενισχύστε τη φυσική σας κατάσταση με την Pro's Pro Wall Ball 8 kg Αφιερωμένο εργαλείο...Περισσότερο

Ενισχύστε τη φυσική σας κατάσταση με την Pro's Pro Wall Ball 8 kg

Αφιερωμένο εργαλείο γυμναστικής για επαγγελματίες του τένις

Φτάστε στην κορυφαία φυσική κατάσταση και απογειώστε το παιχνίδι σας με την Pro's Pro Wall Ball 8 kg. Αυτή η μπάλα προπόνησης έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίζει τους παίκτες του τένις στην επίτευξη ανώτερης φυσικής κατάστασης. Μια εξαιρετική προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησής σας, η Pro's Pro Wall Ball προσφέρει μια σειρά ασκήσεων για την ενίσχυση της ευκινησίας, της δύναμης και του συντονισμού - όλα κρίσιμα στοιχεία για την απόδοσή σας στο τένις.

Μια ευέλικτη προσθήκη στο πρόγραμμα προπόνησής σας

Αυτό που κάνει την Pro's Pro Wall Ball να ξεχωρίζει είναι η ευελιξία της. Από ασκήσεις δύναμης και σταθερότητας του κορμού μέχρι ασκήσεις εκρηκτικής δύναμης και ταχύτητας, οι δυνατότητες διαφοροποίησης της προπόνησής σας και στόχευσης διαφόρων μυϊκών ομάδων είναι σχεδόν απεριόριστες. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τη δύναμη του άνω μέρους του σώματος για πιο δυνατά σερβίς, είτε να αναπτύξετε αντίσταση στο κάτω μέρος του σώματος για γρήγορη, πλάγια κίνηση στο γήπεδο, αυτή η μπάλα τοίχου τα καλύπτει όλα.

Κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια

Ποτέ μη συμβιβάζεστε με την ποιότητα, ειδικά όταν διακυβεύεται η απόδοσή σας. Αυτό δεν μπορεί να είναι πιο αληθινό για την Pro's Pro Wall Ball 8 kg, κατασκευασμένη με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η χαρακτηριστική ποιότητα Pro's Pro είναι σαφής στην κατασκευή της, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα που αντέχει στις σκληρές προπονήσεις και αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο κράμα φόρμας, λειτουργικότητας και μακροζωίας, που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε παθιασμένου τενίστα.

Κωδικός προϊόντος ST17085
Κωδικός κατασκευαστή: I200C
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.