Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Reebok Power Band Strong

41,90 €
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
παραλλαγές:
Gumy oporowe Reebok Power Band X Strong
Reebok Power Band X Strong
Περισσότερο
Ποσότητα διαθέσιμη
2 τεμ.

Reebok Power Band Strong

41,90 € Reebok Power Band Strong
    ST74750
Ενισχύστε την προπόνησή σας με το Reebok Power Band Strong Αν είστε σοβαρός παίκτης του τένις...Περισσότερο

Ενισχύστε την προπόνησή σας με το Reebok Power Band Strong

Αν είστε σοβαρός παίκτης του τένις και θέλετε να ενισχύσετε τη δύναμη και την αντοχή σας, μην κοιτάξετε παραπέρα από το Reebok Power Band Strong. Αυτή η υψηλής ποιότητας ζώνη αντίστασης προσφέρει υψηλό επίπεδο αντίστασης, καθιστώντας την το τέλειο εργαλείο για βαθιά μυϊκή ενδυνάμωση και προπονήσεις που ενισχύουν τη δύναμη.

Κατάλληλο για εντατικές προπονήσεις

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ταινίες αντίστασης, το Reebok Power Band Strong έχει σχεδιαστεί ως κλειστός βρόχος, στοχεύοντας αποτελεσματικά στους βαθιά κείμενους μύες σας. Αυτός ο σχεδιασμός προωθεί μια πιο ομαλή κίνηση, ενισχύοντας την ακρίβεια κάθε προπόνησης και καθιστώντας το ιδανικό για τους παίκτες του τένις που επιθυμούν να βελτιώσουν τη δύναμη της αιώρησης και τη συνολική τους απόδοση στο γήπεδο.

Ευπροσάρμοστο και ανθεκτικό

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό, ανθεκτικό στη φθορά καουτσούκ, αυτό το power band έχει σχεδιαστεί για να αντέχει ακόμα και στις πιο έντονες προπονήσεις. Ως παίκτες του τένις, γνωρίζουμε ότι ασχολείστε με αυστηρή άσκηση τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και αυτή η ζώνη αντίστασης είναι κατασκευασμένη για να τα αντέχει όλα αυτά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματικό βοήθημα σε ασκήσεις έλξης, καθιστώντας το μια ευέλικτη προσθήκη στα βασικά προπονητικά σας είδη.

Κωδικός προϊόντος ST74750
Κύριο χρώμα: γκρί
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.