Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

χαλάκι γυμναστικής Schildkröt Fitness Mat XL - blue

56,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

46,90 € Αποταμιεύετε 16 %
Κωδικός προϊόντος: 960163
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

Schildkröt Fitness Mat XL - blue

46,90 € Schildkröt Fitness Mat XL - blue
    ST79745
Στρώμα γυμναστικής Schildkröt XL - Μπλε Βυθιστείτε στον κόσμο της γυμναστικής με το Schildkröt...Περισσότερο

Στρώμα γυμναστικής Schildkröt XL - Μπλε

Βυθιστείτε στον κόσμο της γυμναστικής με το Schildkröt Fitness Mat XL. Με το εντυπωσιακό μπλε χρώμα του που προσθέτει μια σπίθα ενέργειας στη ρουτίνα άσκησής σας, αυτό το στρώμα έχει σχεδιαστεί για άνεση και ανθεκτικότητα. Ιδανικό για γιόγκα, πιλάτες και όλες τις άλλες μορφές γυμναστικής, αυτό το στρώμα υπόσχεται έναν αξιόπιστο σύντροφο προπόνησης που όχι μόνο υποστηρίζει τις ασχολίες σας αλλά και τις ενισχύει.

Μέγιστη άνεση, μέγιστη απόδοση

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το στρώμα γυμναστικής Schildkröt Fitness Mat XL παρέχει μια άνετη και σταθερή πλατφόρμα για τις ασκήσεις σας. Το άνετο μέγεθός του 195/80 cm εξασφαλίζει ότι έχετε άφθονο χώρο για όλες αυτές τις διατάσεις γιόγκα και τις κινήσεις pilates. Το πάχος 1,5 cm παρέχει εξαιρετική μόνωση από το δάπεδο, προσφέροντας έτσι μια μαλακή επιφάνεια για την προστασία των αρθρώσεων και των σημείων πίεσης καθώς ασχολείστε με διάφορες ασκήσεις.

Ανθεκτικό και μακράς διάρκειας

Βελτιώστε την εμπειρία της γυμναστικής σας με ένα στρώμα που είναι φτιαγμένο για να διαρκεί. Αυτό το στρώμα γυμναστικής Schildkröt Fitness Mat XL διαθέτει εξαιρετική ανθεκτικότητα, φτιαγμένο για μακροχρόνια και επαναλαμβανόμενη χρήση. Η κορυφαία κατασκευή διασφαλίζει ότι το στρώμα αντέχει στην καθημερινή φθορά, αντιστέκεται σε οποιαδήποτε παραμόρφωση, διατηρώντας παράλληλα την αρχική του μορφή και λειτουργία.

Ζωντανή μπλε απόχρωση

Προσθέστε ένα έντονο χρώμα στο πρόγραμμα άσκησής σας με την έντονη μπλε απόχρωση του στρώματος. Αυτό το ζωντανό χρώμα είναι κάτι περισσότερο από απλά αισθητικά ευχάριστο- έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει ενέργεια, ηρεμία και κίνητρα - όλα απαραίτητα συστατικά για μια επιτυχημένη προπόνηση.

Πληροφορίες συσκευασίας και προϊόντος

Κάθε στρώμα γυμναστικής Schildkröt Fitness Mat XL συσκευάζεται ξεχωριστά για εύκολο χειρισμό και αποθήκευση. Το προϊόν συνοδεύεται από τον κωδικό 960163 του κατασκευαστή. Το Schildkröt Fitness Mat XL σε μπλε χρώμα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό στρώμα- είναι το χρώμα, η άνεση και η ανθεκτικότητα σε ένα μείγμα που υποστηρίζει κάθε τέντωμα των ποδιών, κάθε θέση γιόγκα, κάθε στόχο γυμναστικής. Ανεβείτε στο στρώμα Fitness Mat XL της Schildkröt και επιταχύνετε την προπονητική σας ρουτίνα.

Κωδικός προϊόντος ST79745
Κύριο χρώμα: μπλέ
Κωδικός κατασκευαστή: 960163
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.