Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Αλεξίπτωτο αντίστασης SKLZ Speed Chute

44,40 €
Κωδικός προϊόντος: SAQ-SC01-002
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
3 τεμ.

SKLZ Speed Chute

44,40 € SKLZ Speed Chute
    ST73480
Ζήστε την εμπειρία του αλεξίπτωτου ταχύτητας SKLZ Το αλεξίπτωτο ταχύτητας SKLZ είναι ένα άψογο...Περισσότερο

Ζήστε την εμπειρία του αλεξίπτωτου ταχύτητας SKLZ

Το αλεξίπτωτο ταχύτητας SKLZ είναι ένα άψογο αλεξίπτωτο αντίστασης που παρέχει τη δυνατότητα προσομοίωσης φορτίου κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Σχεδιασμένο για να ενισχύει την εκρηκτική δύναμη των ποδιών σας, αυτό το προϊόν θα ανεβάσει την προπονητική σας ρουτίνα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Εξαιρετική εμπειρία αντίστασης

Η ευρύτερη απήχηση του αλεξίπτωτου ταχύτητας SKLZ έγκειται στη μοναδική ικανότητα προσομοίωσης. Το επίπεδο αντίστασης που προσφέρει αυτό το αλεξίπτωτο αυξάνεται καθώς τρέχετε πιο γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι όσο πιο σκληρά δουλεύετε, τόσο πιο προκλητική γίνεται η αντίσταση, προσφέροντας ασταμάτητη πρόοδο στις προπονήσεις σας.

Ομαλή λειτουργία και ευκολία

Εξοπλισμένο με έναν καραμπίνερ που διαθέτει έναν απλό μηχανισμό, το αλεξίπτωτο ταχύτητας SKLZ σας επιτρέπει να συμμετέχετε στην προπόνηση "κανονιοβολισμού" με ευκολία. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παρέχει την ελευθερία να εκτελείτε έντονες προπονήσεις χωρίς καμία διακοπή.

Κατασκευασμένο για ανθεκτική απόδοση

Κατασκευασμένο με ειδικά πάνελ πλέγματος, το αλεξίπτωτο ταχύτητας SKLZ Speed Chute περιορίζει το αλεξίπτωτο από το να στρίβει και να γυρίζει. Αυτός ο προσεγμένος σχεδιασμός διασφαλίζει ότι το αλεξίπτωτό σας παραμένει άθικτο και ενισχύει την ανθεκτικότητα ακόμα και στις πιο σκληρές προπονήσεις.

Γνωρίστε τη μάρκα - SKLZ

Ένα κορυφαίο όνομα στον κόσμο του αθλητικού εξοπλισμού, η SKLZ είναι αφοσιωμένη στην παροχή κορυφαίων προϊόντων στους αθλητές. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη μάρκα, το ήθος της και ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων της, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπό της.

Κωδικός του κατασκευαστή: SKLZ Κωδικός του κατασκευαστή: SKLZ Κωδικός του κατασκευαστή: SKLZ Κωδικός του κατασκευαστή: SKLZ Κωδ: SAQ-SC01-002

Ανακαλύψτε την πιο πρόσφατη προσθήκη στον εξοπλισμό γυμναστικής σας, το SKLZ Speed Chute, όπου τα υψηλής ποιότητας υλικά συναντούν τον καινοτόμο σχεδιασμό εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Κωδικός προϊόντος ST73480
Κωδικός κατασκευαστή: SAQ-SC01-002
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.