Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Gumy oporowe Yakimasport Elastic Loops 3P

9,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

7,90 € Αποταμιεύετε 12 %
Κωδικός προϊόντος: 100114
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Yakimasport Elastic Loops 3P

7,90 € Yakimasport Elastic Loops 3P
    ST74260
Ενισχύστε την προπόνησή σας στο τένις με το Yakimasport Elastic Loops 3P Τελειοποιήστε τις...Περισσότερο

Ενισχύστε την προπόνησή σας στο τένις με το Yakimasport Elastic Loops 3P

Τελειοποιήστε τις προπονήσεις σας

Γνωρίστε το νέο σας φίλο για την προπόνηση, το Yakimasport Elastic Loops 3P. Αυτές οι ταινίες αντίστασης είναι απαραίτητες για την καθημερινή προθέρμανση κάθε ενθουσιώδους τενίστα, προετοιμάζοντας τους μυς σας για το έντονο παιχνίδι. Όντας εξαιρετικά ελαστικοί, είναι προσαρμόσιμοι και ικανοί να σας προσφέρουν μια αποτελεσματική και ευέλικτη προπόνηση, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό

Οι ελαστικοί βρόχοι Yakimasport είναι απλοί στη χρήση, καθιστώντας τους ιδανικούς τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες. Προσθέτοντας επιπλέον αντίσταση στις στατικές σας ασκήσεις, οι ταινίες αυτές βοηθούν στον ορισμό και την ανάπτυξη των μυών, βελτιώνοντας την αιώρηση του τένις και αυξάνοντας την ευκινησία σας στο γήπεδο.

Τι περιέχει το κουτί;

Η συσκευασία περιλαμβάνει τρία διαφορετικά είδη ταινιών αντίστασης - ελαφριά (0,5 mm), μεσαία (0,6 mm) και βαριά (0,9 mm). Αυτή η σειρά επιτρέπει την εξέλιξη των προπονήσεων καθώς αναπτύσσετε δύναμη και αντοχή, διατηρώντας το πρόγραμμά σας προκλητικό και δυναμικό. Ενισχύστε την απόδοσή σας σε χρόνο μηδέν.

Κωδικός προϊόντος ST74260
Κωδικός κατασκευαστή: 100114
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 3
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.