Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Σκάλα προπόνησης Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

27,90 €
Κωδικός προϊόντος: V131
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Hurdle Agility Ladder

27,90 € Pro's Pro Hurdle Agility Ladder
    ST70631
Σκάλα ευκινησίας Pro's Pro Hurdle Σας παρουσιάζουμε τη γνωστή και αξιόπιστη Pro's Pro Hurdle...Περισσότερο

Σκάλα ευκινησίας Pro's Pro Hurdle

Σας παρουσιάζουμε τη γνωστή και αξιόπιστη Pro's Pro Hurdle Agility Ladder, το απόλυτο προπονητικό εργαλείο που φέρνει τη δύναμη των επαγγελματικών προπονήσεων τένις στο κατώφλι σας. Δημιουργήθηκε για όσους στοχεύουν στην τελειοποίηση της ευκινησίας, της ταχύτητας και του συντονισμού τους, και υπόσχεται μια ανεβασμένη εμπειρία προπόνησης προσαρμοσμένη στην επίτευξη των στόχων απόδοσης.

Ιδανικό για τους λάτρεις της άσκησης

Η σκάλα ευκινησίας Pro's Pro Hurdle Agility Ladder έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους σύγχρονους λάτρεις της προπόνησης- είτε πρόκειται για επαγγελματικούς αγώνες είτε για χόμπι του Σαββατοκύριακου, βοηθά στη βελτίωση της κινητικότητας, της ισορροπίας και της ταχύτητας. Είναι ένα πολύτιμο στοιχείο στη ρουτίνα προπόνησης ενός αθλητή, βοηθώντας τον να βελτιώσει το παιχνίδι του και να αγωνιστεί σε υψηλά επίπεδα.

Έρχεται με βολική θήκη μεταφοράς

Η σκάλα ευκινησίας Pro's Pro Hurdle Agility Ladder συνοδεύεται από προστατευτική θήκη μεταφοράς, ιδανική για την ασφαλή αποθήκευση και την εύκολη μεταφορά της σκάλας. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι μπορείτε να παίρνετε την προπόνησή σας μαζί σας οπουδήποτε, μεγιστοποιώντας την ευκολία και ενθαρρύνοντας τη συνέπεια στο πρόγραμμα προπόνησής σας.

Κωδικός προϊόντος ST70631
Κωδικός κατασκευαστή: V131
Πλάτος (cm): 42
Μήκος: 214
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.