Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κάλτσες Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

17,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

13,90 € Αποταμιεύετε 18 %
Κωδικός προϊόντος: J2GX1055Z-98
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
παραλλαγές:
Κάλτσες Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Περισσότερο
13,90 € Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.1
Κορυφαίο προϊόν: Mizuno Active Training Mid 2P - Μαύρο/Ανοιχτό πράσινο Βυθιστείτε σε ολιστικές...Περισσότερο

Κορυφαίο προϊόν: Mizuno Active Training Mid 2P - Μαύρο/Ανοιχτό πράσινο

Βυθιστείτε σε ολιστικές προπονήσεις με τις τελευταίες κάλτσες Mizuno Active Training Mid 2P, επιπλωμένες σε ένα δυναμικό δίδυμο μαύρου και ανοιχτού πράσινου χρώματος. Αυτές οι κάλτσες περικλείουν την τέλεια συγχώνευση του στυλ, της άνεσης και της απόδοσης.

Ανώτερη άνεση και εφαρμογή

Αυτές οι κάλτσες της Mizuno είναι κατασκευασμένες με τέχνη από ένα μαλακό, ευχάριστο υλικό που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την απόλυτη άνεση. Ο ανατομικός σχεδιασμός συνεπάγεται τέλεια εφαρμογή τόσο για το δεξί όσο και για το αριστερό σας πόδι, παρέχοντας απαράμιλλη υποστήριξη όταν ασχολείστε με αυστηρές δραστηριότητες. Η ενίσχυση γύρω από τις περιοχές της φτέρνας και των δακτύλων ενισχύει περαιτέρω την άνεση και την απορρόφηση των κραδασμών. Αυτή η προσεγμένη λεπτομέρεια καταπολεμά την πιθανή καταπόνηση και τους κραδασμούς υψηλού αντίκτυπου, επιτρέποντάς σας να αποδίδετε στο αποκορύφωμά σας χωρίς να διακυβεύεται η υγεία και η ασφάλεια των ποδιών.

Σχεδιασμένο για να βελτιώνει την πρόσφυση και την απόδοση

Η επιφάνεια του πυθμένα διαθέτει ειδικές εκτυπώσεις σιλικόνης για τη μείωση της ολίσθησης, δίνοντάς σας έτσι την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε έδαφος και καιρικές συνθήκες. Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε διασχίζετε δύσβατα μονοπάτια, αυτές οι κάλτσες θα σας παρέχουν σταθερή πρόσφυση για να νιώθετε ασφαλείς στα πόδια σας.

Τεχνολογικά εμπλουτισμένες για ανώτερη διαχείριση της υγρασίας

Οι κάλτσες Mizuno Active Training Mid 2P είναι κατασκευασμένες από υλικό που απομακρύνει αποτελεσματικά τον ιδρώτα και την υγρασία, εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια σας παραμένουν στεγνά και φρέσκα. Ενσωματωμένες με την υπερσύγχρονη τεχνολογία DryLite της Mizuno, διευκολύνουν την ανώτερη διαχείριση της υγρασίας και την εξάτμιση που διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Στην ουσία, οι κάλτσες Mizuno Active Training Mid 2P - μαύρες/φωτοπράσινες συνδυάζουν την ανώτερη σχεδιαστική λεπτομέρεια και την προηγμένη τεχνολογία. Αποτελούν το τέλειο συνοδευτικό
Κωδικός προϊόντος ST91560.1
Χρώμα λογότυπου: multicolor
Μήκος καλτσών: κοντές κάλτσες
Κωδικός κατασκευαστή: J2GX1055Z-98
Κύριο χρώμα: πολύχρωμο
Ζεύγάρι: 2 ζευγάρια
Υλικό: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
τεχνολογίες
DRYLITE
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.