Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Μπαλάκια για αυτόγραφα Mini Gigant Babolat Midsize Jumbo Ball - yellow + marker

12,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

11,40 € Αποταμιεύετε 5 %
Κωδικός προϊόντος: 860116-113
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 96h
Ποσότητα διαθέσιμη
1 τεμ.

Mini Gigant Babolat Midsize Jumbo Ball - yellow + marker

11,40 € Mini Gigant Babolat Midsize Jumbo Ball - yellow + marker
    ST87945
Μπάλα Babolat Midsize Jumbo - Κίτρινο Βγείτε στα γήπεδα με την πανίσχυρη μπάλα Babolat Midsize...Περισσότερο

Μπάλα Babolat Midsize Jumbo - Κίτρινο

Βγείτε στα γήπεδα με την πανίσχυρη μπάλα Babolat Midsize Jumbo, έναν "μίνι γίγαντα" που εγγυάται ότι θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αφήσει μια μόνιμη εντύπωση. Σχεδιασμένη με γούστο και στιβαρή κατασκευή, αυτή η premium μπάλα τένις, με ένα bonus marker, σας εξασφαλίζει ότι είστε πάντα έτοιμοι για το παιχνίδι.

Ξεπερνώντας το συνηθισμένο μέγεθος μιας μπάλας τένις, η Babolat Midsize Jumbo Ball διαθέτει εντυπωσιακή διάμετρο περίπου 13 cm, καθιστώντας την έναν γίγαντα του τένις. Αυτό το μεγαλύτερο  μέγεθος όχι μόνο προσθέτει διασκέδαση και καινοτομία στο παιχνίδι, αλλά το καθιστά επίσης τον τέλειο καμβά για αυτόγραφα.

Αυτός ο "μίνι γίγαντας" είναι άψογα κατασκευασμένος από την ίδια υψηλής ποιότητας τσόχα που χρησιμοποιείται στις κανονικές μπάλες τένις, εξασφαλίζοντας ότι η μπάλα παρουσιάζει τις ίδιες εντυπωσιακές επιδόσεις και συντήρηση χωρίς προβλήματα. Επίσης, αποστέλλεται φουσκωμένη από την αποθήκη μας κατευθείαν στην πόρτα σας, είναι έτοιμη για χρήση αμέσως μετά τη συσκευασία.

Κωδικός προϊόντος ST87945
Κύριο χρώμα: κίτρινο
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Κωδικός κατασκευαστή: 860116-113
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.