Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Δίσκος ισορροπίας Schildkröt Yoga Block - grey/pink

11,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

9,40 € Αποταμιεύετε 15 %
Κωδικός προϊόντος: 960136
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Schildkröt Yoga Block - grey/pink

9,40 € Schildkröt Yoga Block - grey/pink
    ST79758
Schildkröt μπλοκ γιόγκα - γκρι/ροζ Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό ισορροπίας και ευλυγισίας με...Περισσότερο

Schildkröt μπλοκ γιόγκα - γκρι/ροζ

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό ισορροπίας και ευλυγισίας με το μπλοκ γιόγκα Schildkröt σε ελκυστική γκρι και ροζ απόχρωση. Αυτό το ξεχωριστό μπλοκ είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι εξοπλισμού που προσθέτει ποικιλία στο πρόγραμμα προπόνησης τένις.

Βοήθημα γυμναστικής πολλαπλών εφαρμογών

Γίνετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού σας ενσωματώνοντας το γκρι/ροζ μπλοκ γιόγκα Schildkröt που προσφέρει ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων άσκησης. Χρησιμοποιήστε το για προθέρμανση πριν από το παιχνίδι για να τεντώσετε τους μύες σας ή ως εργαλείο ισορροπίας για προπόνηση δύναμης. Αυτό το ευέλικτο μπλοκ είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για τη βελτίωση της ευελιξίας, την ενίσχυση της ισορροπίας και την προώθηση της συνολικής απόδοσης στο γήπεδο.

Όμορφο γκρι/ροζ μπλοκ γιόγκα

Συσκευασμένο ως ένα ενιαίο κομμάτι, το γκρι/ροζ μπλοκ γιόγκα Schildkröt διαθέτει κομψό σχεδιασμό που απευθύνεται σε παίκτες τένις που στοχεύουν στο στυλ και τη λειτουργικότητα. Η κύρια απόχρωση του δροσερού γκρι με έναν υπαινιγμό ροζ είναι διακριτική αλλά ελκυστική, καθιστώντας αυτό το αξεσουάρ όχι μόνο ένα εργαλείο γυμναστικής αλλά και ένα ελκυστικό κομμάτι της συλλογής σας για προπόνηση.

Υπόσχεση επαγγελματικής ποιότητας

Εμπιστευτείτε την Schildkröt για να προωθήσετε τη μακροζωία στις επιδόσεις σας και να βοηθήσετε στη βελτίωση των παιχνιδιών σας. Εκπληρώστε τις προπονητικές σας ανάγκες με το γκρι/ροζ μπλοκ γιόγκα της Schildkröt, τον ιδανικό εξοπλισμό για να διαφοροποιήσετε την προπόνησή σας στο τένις, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα παραμείνετε στην κορυφή της αντοχής σας! Εμπιστευτείτε την ποιότητα της Schildkröt και κάντε το γκρι/ροζ μπλοκ γιόγκα το βοήθημα γυμναστικής σας.

Κωδικός προϊόντος ST79758
Συσκευασία (αριθμός τεμαχίων): 1
Κωδικός κατασκευαστή: 960136
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.