Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Κώνοι Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

6,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

4,40 € Αποταμιεύετε 27 %
Κωδικός προϊόντος: V218B
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 48h
Ποσότητα διαθέσιμη
4+ τεμ.

Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue

4,40 € Pro's Pro Marking Cone with holes 1P - dark blue
    ST80188
Κώνος σήμανσης Pro's Pro με τρύπες 1P - σκούρο μπλε: Βελτιώστε τις προπονήσεις με εξοπλισμό...Περισσότερο

Κώνος σήμανσης Pro's Pro με τρύπες 1P - σκούρο μπλε: Βελτιώστε τις προπονήσεις με εξοπλισμό επαγγελματικού επιπέδου!

Είτε είστε επαγγελματίας προπονητής είτε απλά θέλετε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στις προσωπικές σας προπονήσεις, ο κώνος σήμανσης Pro's Pro με οπές σε σκούρο μπλε χρώμα είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμα προπόνησής σας. Με το εντυπωσιακό σκούρο μπλε χρώμα του και το ύψος των 38 εκατοστών, είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει έναν επαγγελματικό τόνο στη ρουτίνα σας.

Στιβαρός σχεδιασμός και ανθεκτικά υλικά

Κωδικός κατασκευαστή - V218B

Ο κώνος σήμανσης Pro's Pro έχει σχεδιαστεί με κορυφαία, ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ότι αντέχει στις κακουχίες των έντονων προπονήσεων. Ελαφρύς αλλά ανθεκτικός, αυτός ο κώνος μπορεί να αντέξει παρατεταμένη χρήση, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας χωρίς να ανησυχείτε για την απόδοση του εξοπλισμού σας.

Χαρακτηριστικά και χρηστικότητα

Με ύψος 38 cm, αυτός ο κώνος προσφέρει εξαιρετική ορατότητα και είναι ιδανικός για μια σειρά διαφορετικών ασκήσεων. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει οπές, επιτρέποντας τη χρήση με κοντάρια για τη δημιουργία εμποδίων, προσθέτοντας ποικιλία και πρόκληση στην προπονητική σας ρουτίνα.

Σκούρο μπλε χρώμα

Το εντυπωσιακό σκούρο μπλε χρώμα του όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά ζωντάνιας στην προπόνησή σας, αλλά και ενισχύει την ορατότητα, εξασφαλίζοντας ασφάλεια κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και γρήγορο εντοπισμό σε περίπτωση αλλαγής της εγκατάστασης στην προπονητική σας σύνθεση.

Ευελιξία προϊόντος

Από την καθοδήγηση των διαδρομών τρεξίματος, τη βελτίωση της ευκινησίας ή ακόμη και τη χρήση ως στύλος τερματισμού σε μίνι αθλήματα, αυτό το προϊόν αποδεικνύεται πολυχρηστικό. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας προπονητής ή λάτρης του αθλητισμού, ο κώνος σήμανσης Pro's Pro μπορεί να προσθέσει βάθος και ευελιξία στις προπονήσεις, τα παιχνίδια και τις ασκήσεις σας. Εν κατακλείδι, ο κώνος σήμανσης Pro's Pro με οπές 1P σε σκούρο μπλε χρώμα είναι ένα απαραίτητο βοηθητικό προπονητικό εργαλείο. Παρέχοντας μακροζωία, λειτουργία και μια πινελιά χρώματος, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει το πρόγραμμα προπόνησής σας, ανεξάρτητα από το άθλημα ή την ειδικότητά σας. Βελτιώστε το παιχνίδι της προπόνησής σας με αυτόν τον κώνο σήμανσης επαγγελματικής ποιότητας.

Κωδικός προϊόντος ST80188
Κωδικός κατασκευαστή: V218B
Κύριο χρώμα: ναυτικό μπλε
Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.