Δωρεάν αποστολή από 129 €
Δωρεάν αποστολή από 129 €
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Επιστροφές σε 30 ημέρες
Πάνω από 17.000 προϊόντα
Πάνω από 17.000 προϊόντα

Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 21

52,00 €

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

46,90 € Αποταμιεύετε 10 %
Ηλικία και ύψος: 4-6/100-112
Βάρος: 195
Μήκος (ίντσες): 21
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 581
Τύπος πλέξης: 10/13
Κωδικός προϊόντος: YJ21GE
Αγόρασε και εξοικονόμησε χρήματα με το
πρόγραμμα Loyalty
Στέλνουμε σε 72h
MULTI-ART:
Ποσότητα τιμή προϊόντος
Από 2 τεμ. 42,40 €
46,90 € Yonex Ezone Junior 21
    ST86008.1
Προτεινόμενα Προϊόντα
Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 23
Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 23

Παιδικές Ρακέτες τένις
Yonex Ezone Junior 23

57,00 €
51,40 €
Αποταμιεύετε 10%
Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 25
Παιδικές Ρακέτες τένις Yonex Ezone Junior 25

Παιδικές Ρακέτες τένις
Yonex Ezone Junior 25

59,00 €
53,90 €
Αποταμιεύετε 9%
Yonex Ezone Junior 21 - Sky Blue Βυθίστε το παιδί σας στον κόσμο του τένις με τη ρακέτα τένις...Περισσότερο

Yonex Ezone Junior 21 - Sky Blue

Βυθίστε το παιδί σας στον κόσμο του τένις με τη ρακέτα τένις Yonex Ezone Junior 21 - Sky Blue, ιδανική για νεαρούς παίκτες ηλικίας 4-6 ετών ή για όσους έχουν ύψος 100-112 εκατοστά. Σχεδιασμένη προσεκτικά για να αγκαλιάζει τη διασκέδαση και την απλότητα του παιχνιδιού, αυτή η ρακέτα εξασφαλίζει μια ευχάριστη και αβίαστη εμπειρία παιχνιδιού.

Ανώτερη ισχύς και ακρίβεια

Με το χαρακτηριστικό ισομετρικό σχήμα της κεφαλής της, η ρακέτα Yonex Ezone Junior 21 διευκολύνει 10% ισχυρότερα χτυπήματα, ενισχύοντας τη δύναμη και την ακρίβεια του παίκτη. Η ρακέτα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται με μπάλες χαμηλής συμπίεσης, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στο παιχνίδι.

Ιδανική για τους ενθουσιώδεις παίκτες που μεγαλώνουν

Αυτή η ρακέτα παρέχει εξαιρετική δυναμική και άνεση για νεαρούς παίκτες με φυσιολογική ή καλή φυσική κατάσταση. Η συμπαγής αιώρηση αυτής της ρακέτας εξυπηρετεί βασικές και ενδιάμεσες δεξιότητες, καθιστώντας την χρήσιμη για παίκτες που παίζουν αρκετές φορές ετησίως ή πολλές φορές την εβδομάδα ή το μήνα.

Ποιοτικό υλικό και σχεδιασμός

Με βάρος μόλις 195 γραμμάρια, η Yonex Ezone Junior 21 είναι κατασκευασμένη από στιβαρό και ελαφρύ αλουμίνιο που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και ευκολία στη χρήση. Το γαλάζιο χρώμα προσθέτει μια διασκεδαστική και ζωντανή αισθητική, που απευθύνεται στους νεαρούς παίκτες και ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό τους για το άθλημα.

Κωδικός προϊόντος ST86008.1
Κωδικός κατασκευαστή: YJ21GE
Χρώμα: Τυρκουάζ
Ηλικία και ύψος: 4-6/100-112
Βάρος: 195 ? Περισσότερο
Μήκος (ίντσες): 21
Μήκος: 53,5 ? Περισσότερο
Μέγεθος κεφαλής (cm2): 581 ? Περισσότερο
Τύπος πλέξης: 10/13 ? Περισσότερο
Υλικό: αλουμίνιο
Κάλυμμα: ναι
Χορδή: ναι
Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα...Περισσότερο
Πως να επιλεξετε μια ρακετα για ενα παιδι

Η επιλογή της σωστής ρακέτας κάνει το τένις πιο εύκολο και ευχάριστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην παιδική ηλικία. Οι παιδικές ρακέτες είναι κοντύτερες, ελαφρύτερες και με μικρότερα μεγέθη λαβής σε σύγκριση με τις ρακέτες των μεγαλύτερων ηλικιών. Οι ρακέτες καλύτερης ποιότητας - και ταυτόχρονα ακριβότερες - κατασκευάζονται από σύνθετα υλικά γραφίτη. Το μέγεθος της λαβής της παιδικής ρακέτας είναι τυποποιημένο για τα μεγέθη της ρακέτας. Συνήθως οι παιδικές ρακέτες έχουν εργοστασιακά κατασκευασμένες τάσεις χορδών, οι οποίες αξίζει να αντικαθίστανται τακτικά. Τα μαθήματα τένις για μικρότερα παιδιά (4-8 ετών) πρέπει να γίνονται με τη χρήση μπαλών με μειωμένη συμπίεση, τα παιδιά δεν χτυπούν τις μπάλες τόσο δυνατά όσο οι ενήλικες. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κατά την επιλογή ρακέτας για ένα παιδί, είναι επίσης απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη οι φυσικές συνθήκες, όπως το ύψος και το βάρος, όχι μόνο η ηλικία τους.

Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζεται μια σύνοψη του μήκους των ρακετών, μαζί με τις αντίστοιχες κατηγορίες ηλικίας και ύψους:

Μήκος ρακέτας

17/19 ίντσες

21 ίντσες

23 ίντσες

25 ίντσες

26 ίντσες

Κατά προσέγγιση ύψος

89 - 99 cm

100 - 112 cm

113 - 125 cm

126 - 140 cm

141 - 165 cm

Κατά προσέγγιση ηλικία

2 - 4 χρόνια

4 - 6 χρόνια

6 - 8 χρόνια

8 - 10 χρόνια

10 - 12 χρόνια

Η λαβή είναι το...Περισσότερο

Η λαβή είναι το μέρος της ρακέτας του τένις που κρατάει ο παίκτης του τένις - η λαβή. Το μέγεθος της λαβής καθορίζει την περιφέρειά της. Στην αρχή μιας περιπέτειας στο τένις, συχνά δυσκολευόμαστε να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος λαβής. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μια λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Μεγέθη λαβής ρακέτας Junior

G 2 = 4 1/4 ίντσες = 108 mm
G 1 = 4 1/8 ίντσες = 104 mm
G 0 = 4 ίντσες = 100 mm
G 00 = 3 7/8 ίντσες = 98 mm
G 000 = 3 3/4 ίντσες = 95 mm
G 0000 = 3 5/8 ίντσες = 92 mm
G 00000 = 3 1/2 ίντσες = 89 mm

Δεν υπάρχουν ενδείξεις σε χιλιοστά στους πυραύλους. Μετατρέψαμε τις ίντσες σε εκατοστά για να διευκολύνουμε την επιλογή της σωστής λαβής αν δεν μπορείτε να πιάσετε τη ρακέτα στο χέρι σας.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της λαβής βρίσκονται συνήθως στο κάτω μέρος της. Το μέγεθος της λαβής είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο σε αντίθεση με το μέγεθος της κεφαλής, όχι επειδή τα διαφορετικά μεγέθη δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η περίμετρος της λαβής πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με το μέγεθος του χεριού των παικτών, μόνο τότε ο παίκτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι η λαβή του θα είναι σταθερή, η ρακέτα θα είναι σταθερή στο χέρι του και ο καρπός δεν θα καταπονηθεί υπερβολικά.

Η πρώτη μέθοδος μπορεί να γίνει χωρίς τη ρακέτα, χρησιμοποιώντας μόνο έναν χάρακα.

1. Ισιώστε το χέρι σας και μετρήστε την απόσταση από το κέντρο του μέχρι το άκρο του δακτύλου του δαχτυλιδιού.

2. Το αποτέλεσμα πρέπει να συγκριθεί με τον πίνακα μεγεθών, τον οποίο παρουσιάσαμε παραπάνω ποιο μέγεθος λαβής πρέπει να επιλέξω.

raczka2lGsws3NSp1khS

 

Η δεύτερη μέθοδος με την οποία μπορούμε να ελέγξουμε αν μια συγκεκριμένη λαβή είναι καλή για εμάς θα λειτουργήσει μόνο αν έχουμε στη διάθεσή μας μερικές ρακέτες με διαφορετικά μεγέθη λαβής. Αν δεν έχετε, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια ρακέτα ενός φίλου σας και να δείτε αν η λαβή του είναι καλή για εσάς.

1. Πιάστε τη ρακέτα όπως στην παραπάνω εικόνα.

2. Αν ο δείκτης του άλλου χεριού χωράει ανάμεσα στην περιοχή της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και στις άκρες των δακτύλων, σημαίνει ότι η λαβή έχει το κατάλληλο μέγεθος.

3. Εάν υπάρχει πολύς χώρος μεταξύ της θωρακικής εξοχής του αντίχειρα και των άκρων των δακτύλων σας και ο δείκτης σας δεν μπορεί να καλύψει αυτόν τον χώρο, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να επιλέξετε τη λαβή με μικρότερη περιφέρεια.

4. Αν δεν χωράει ο δείκτης σας, σημαίνει ότι η λαβή είναι πολύ μικρή και θα πρέπει να επιλέξετε μια ρακέτα με μεγαλύτερη περιφέρεια.

raczkajwdBCCmxRNScD 

Πραγματοποιείτε μια παραγγελία εκ μέρους μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην ΕΕ, οπότε οι τιμές της παραγγελίας σας εμφανίζονται στο κατάστημά μας χωρίς ΦΠΑ. Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα τιμολόγιο με ΦΠΑ 0% μαζί με τα προϊόντα σας.